上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  51.9k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-28 05:35 PM 發表 查看引用來源

有糕糕咪好囉…夢寐以求
好似蟹一樣。。。有榚先係正野。。😂😂

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-28 06:09 PM 發表 查看引用來源

好似蟹一樣。。。有榚先係正野。。😂😂
但有人鐘意肉蟹喎

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-28 12:21 PM 發表 查看引用來源

今日都有少少秋意既,不過略嫌太陽太大😆
師妹你有冇好好休息呀?唔好成日掛住做野,要錫住自己先得架
哈哈,我係剛剛放工呀!
仲諗緊聽日好唔好返去公司做嘢,事關真係仲有成個幾月嘅文件未清,今日都只係清咗半個月咋,又會準備定啲嘢俾我同事,等佢可以喺我放假期間可以用(但以過往經驗,通常我放假嘅時候,都會打電話嚟問嘢,我都試過人在外地,佢都會打俾我),佢都係長氣嘅人,好多時候一打嚟就講成最少十分鐘以上㗎。哈哈

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-9-28 12:32 PM 發表 查看引用來源

秋天行山好正。不過呢幾日,去游水都好。
係㗎,秋天確實係行山嘅好季節,秋高氣爽,不過宜家香港嘅秋天,有時候都熱熱地。

唔知你哋又會安排咩節目呢?嚟緊有兩日公眾假期(1/10 & 7/10)。

引用:
原帖由 anthonychan 於 2019-9-28 07:00 PM 發表 查看引用來源

但有人鐘意肉蟹喎
我少食蟹。。。所以。。食親都好蟹一隻。。😂😂

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-28 04:30 PM 發表 查看引用來源

最好就係瞓覺覺😴😴😴😴😴
講至瞓覺呢樣嘢呢,我就真係瞓得少,通常一晚都係瞓得四個鐘,我諗我要試吓利用呢段時間調節一下我嘅上床時間,睇吓有無改善。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-9-28 07:25 PM 發表 查看引用來源

講至瞓覺呢樣嘢呢,我就真係瞓得少,通常一晚都係瞓得四個鐘,我諗我要試吓利用呢段時間調節一下我嘅上床時間,睇吓有無改善。
我同你一樣!而家一訓4個鐘就會醒!
我琴晚2330上床。0330就醒左訓唔番!到今朝6點幾先訓番一陣,又起身返工啦!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-28 03:58 PM 發表 查看引用來源

小朋友開學無耐,而家忙緊D學校活動就真.
希望聽日可以出去跑一跑,5個月餅條數要找架,HAHA..........:smile_30::smile_30:
呢啲天氣跑,好正。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-9-28 07:12 PM 發表 查看引用來源

係㗎,秋天確實係行山嘅好季節,秋高氣爽,不過宜家香港嘅秋天,有時候都熱熱地。

唔知你哋又會安排咩節目呢?嚟緊有兩日公眾假期(1/10 & 7/10)。 ...
我下個禮拜放假,和妻子去歐洲行下。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-9-28 07:25 PM 發表 查看引用來源

放假可以午睡,都好正架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆