上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  452.4k

引用:
原帖由 我著十號 於 2017-10-24 10:16 AM 發表 查看引用來源
同左條女做左...有濕吻…
但三次全程都有做套...
ONLY陰道性交同指插個啲…
呢啲呀…got 兄…

呢啲似係昆蟲咬傷敏感。

濕吻No HIV risk.

正確戴套都係No risk.

師兄未驗過大可以去驗,反正冇風險,當係一個身體檢查就OK。

如果你想計埋呢次行為,咁呢可以夠28日或以上就去做HIV、梅毒。

放心,唔好嚇自己。

啱啱睇完泌尿科
想講呢位醫生唔錯,好有耐性解答問題
做咗肛門指檢,一邊有DD腫但有可能大細邊
冇肥大,冇尿潴留,尿冇Wbc
現等埋尿常規睇下有冇問題
冇就如 Got 兄講驗多次精
呢D嘢真係可一不可再...

引用:
原帖由 gotNoexcuse 於 2017-10-24 05:29 PM 發表 查看引用來源

呢啲似係昆蟲咬傷敏感。

濕吻No HIV risk.

正確戴套都係No risk.

師兄未驗過大可以去驗,反正冇風險,當係一個身體檢查就OK。

如果你想計埋呢次行為,咁呢可以夠28日或以上就去做HIV、梅毒。 ...
條頸都有一啲🙈🙈, 師兄,可以去邊度驗? 我真心驚…

引用:
原帖由 我著十號 於 2017-10-24 05:43 PM 發表 查看引用來源

條頸都有一啲🙈🙈, 師兄,可以去邊度驗? 我真心驚…
啲粒粒師兄可以先睇醫生先。

至於驗身,如果距離最近嘅性行為有28日,可以驗HIV combo、梅毒VDRL、梅毒螺旋菌抗體。邊度驗,師兄睇爬下文就有幾個選擇。

Got兄,請教一樣野,早2個多星期去141有套肛交,上星期覺得肛門和陰莖間的位置灼熱,小便有點不順,去睇普通科醫生吃了些尿道炎藥,吃了好點,但吃完後幾天開始覺得尿道有些癢,是多疑自己有病還是中了性病?求解答:')

引用:
原帖由 gotNoexcuse 於 2017-10-23 04:24 PM 發表 查看引用來源

22日全部negative,咁尿道性病都可以先排除。
至於HIV、梅毒,呢個會係一個好參考結果,有風險評估,呢2樣之後都會係negative。

BTW,小弟真係唔明白,有時啲所謂套餐點解sell嗰個唔會去喺適 ...
Got兄,在商業角度上它們非常成功,準確捕捉疑似病人心態,它們網頁說明21天時間還未足夠但(客戶)還是想快點檢測,加上套餐包裝,在商業角度上和醫學角度他們選擇了商業,因為他們是商人。

咁多巴打,本人10月19日去左141,口交同陰交都有用套。雖然我知道有事機會好低,但完事後好驚中招。例如1.同個妓女一齊沖涼個時,佢洗完佢下面,先幫我洗下面。2.又有用佢地提供既毛巾,不過只係抹手腳。搞既事候又有訓落佢地張毛巾到 3.最驚係,佢吸我乳頭吸到2邊乳頭好損左有傷口。。。唉

完事後幾日試過龜頭痛,恥骨痛,同埋龜頭下面有白點。好不安。

10月25日去左睇 dr ho。有讚有彈,DR HO 逢問必答,又俾d性病圖我睇,同我一齊分析,好有耐性。但係目測檢查係我主動提出佢先做。不過整體都👌。經過一番既檢查,暫時無任何性病突徵。不過佢話我似有非淋,要食一個星期抗生素。暫時放下心頭大事。

其實我追左呢個 post 幾日,睇完成個 post 的確比安慰同鼓勵。一路我都無同人講我既憂慮。希望係呢個 post 到可以同大家互相守望。

141呢d地方鼓勵大家唔好再去,因為嗰結果同後果唔係每個人承擔得起😓

引用:
原帖由 kazchung 於 2017-10-25 05:26 PM 發表 查看引用來源
咁多巴打,本人10月19日去左141,口交同陰交都有用套。雖然我知道有事機會好低,但完事後好驚中招。例如1.同個妓女一齊沖涼個時,佢洗完佢下面,先幫我洗下面。2.又有用佢地提供既毛巾,不過只係抹手腳。搞既事候又有 ...
加油師兄,記住飲得D水,休息同做運動.呢度大家都㑹互幫

都會互相幫助.(㩒錯制)

引用:
原帖由 kazchung 於 2017-10-25 05:26 PM 發表 查看引用來源
咁多巴打,本人10月19日去左141,口交同陰交都有用套。雖然我知道有事機會好低,但完事後好驚中招。例如1.同個妓女一齊沖涼個時,佢洗完佢下面,先幫我洗下面。2.又有用佢地提供既毛巾,不過只係抹手腳。搞既事候又有 ...
師兄,吾洗太擔心非淋可以斷尾,在
這平台大家分下憂,吾洗屈住係心,心理壓力太大影響健康可能比實際病患更嚴重,仲有Got 兄分享專業意見。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆