上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.2k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-10 12:27 PM 發表 查看引用來源
繼續陽光與海灘~
D外國人真係好熱情,三唔識七都可以好friendly玩得好顛,having some fun with the locals^^

我都好熱情喎,3唔識7,我都會幫快樂人妻瀨架
仲要瀨到雪雪聲添:smile_47:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-8 10:24 AM 發表 查看引用來源
身處於一個永遠沒有冬天,沒有任何人認識我嘅地方.... 沒任何束縛底下,令我可以放D, 大膽D^^

好掛住你丫人妻,搞到我要…

大家掛住我嗎?:smile_o06:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-10 12:27 PM 發表 查看引用來源
繼續陽光與海灘~
D外國人真係好熱情,三唔識七都可以好friendly玩得好顛,having some fun with the locals^^

嘩~
我都可以玩到好顛😏
呢邊我都係locals

引用:
原帖由 無政府118 於 2017-9-10 02:21 PM 發表 查看引用來源

我都好熱情喎,3唔識7,我都會幫快樂人妻瀨架
仲要瀨到雪雪聲添:smile_47:
你哋諗多咗啦~
我話玩得熱情 玩得開心嘅意思係指大家玩game飲酒咋. 邊有你哋所諗嘅dirty野

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-10 02:52 PM 發表 查看引用來源

你哋諗多咗啦~
我話玩得熱情 玩得開心嘅意思係指大家玩game飲酒咋. 邊有你哋所諗嘅dirty野
係囉~係囉,飲酒跟住…………

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-10 02:52 PM 發表 查看引用來源

你哋諗多咗啦~
呢排有無落去做gym吖?
好fit喎!我呢排都操到嘔。。。

邊個係你
引用:
繼續陽光與海灘~

相信係正常男人都可以同你打成一片😍

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-8 10:24 AM 發表 查看引用來源
身處於一個永遠沒有冬天,沒有任何人認識我嘅地方.... 沒任何束縛底下,令我可以放D, 大膽D^^

Love them shaved
Keep up and Kell rolling

大家掛住我嗎?:smile_o06:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-8-15 04:10 PM 發表 查看引用來源

私人講我都驚俾人ban
懂得欣賞,點會ban

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆