上一頁下一頁
發新話題

人妻人夫交往日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  151.3k

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-28 02:13 AM 發表 查看引用來源
容許我講小小野嗎?
雖然我仲未經歷過呢樣野,其實又冇咩資格向道說三道四,不過始終都係想講二句,既然都已經決定左要分開,點解重要向對方既視線範圍出現,仲要講咁多會令人傷心既說話?對女人泥講,感情永遠都係 ...
顧人感受真係好重要架!

引用:
原帖由 mwifem 於 2014-8-28 09:14 AM 發表 查看引用來源
I got serious illness on Tuesday but Mr D could not come to visit me, as he was very annoyed by some issues in his company that day. Certainly I was a bit down, but I did not feel very down. Unexpecte ...
That's good!  Had a good time together is precious

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-8-28 11:27 AM 發表 查看引用來源

一來我無勇氣再玩
第二他寧願玩遊戲機都唔會揀我

我係指再一次比你選擇你同佢分開果陣會唔會仲用d咁既方法去分開~~

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-28 10:50 AM 發表 查看引用來源

唔係掛??洗唔洗咁現實呀~~:smile_o08:
又幾過份!

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-28 11:38 AM 發表 查看引用來源

我係指再一次比你選擇你同佢分開果陣會唔會仲用d咁既方法去分開~~
無得預計既,方法係睇人睇環境,可能要咁樣先令對方死心呢

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-28 11:38 AM 發表 查看引用來源

已經分開,ching不是叫小妹開心d過…何必又再觸動大家的傷口

咁大家就唔好再觸動晴晴啦

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-8-28 11:45 AM 發表 查看引用來源

已經分開,ching不是叫小妹開心d過…何必又再觸動大家的傷口

又係又係~~唔再講呢d啦,越講越down,講第二d開心野好過啦!!。:smile_o06:。

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-28 11:49 AM 發表 查看引用來源
又係又係~~唔再講呢d啦,越講越down,講第二d開心野好過啦!!。:smile_o06:。
只要唔踏足任何有他影子的事,就不會觸動到傷口爆裂!!
ching,唔通你有艳遇?

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-8-28 11:52 AM 發表 查看引用來源

只要唔踏足任何有他影子的事,就不會觸動到傷口爆裂!!
ching,唔通你有艳遇?

冇,我仲未搵到~~~要搵一個同自己夾得埋既人唔係咁易~~:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆