上一頁下一頁
發新話題

問女仔~外形/性能力的選擇

收藏  |  訂閱
3.0k  57.3k

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 18-10-2011 05:31 PM 發表 查看引用來源
巧~~~等佢浦頭先
下!等佢浦頭,出年啦…你同渠咁熟一齊開舖,無佢啲咩 msn, app,  輸牙之類幫我問咩…:smile_30:

關係我成世人喎…埃仲係處黎架…:') :')

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-18 05:34 PM 發表 查看引用來源

下!等佢浦頭,出年啦…你同渠咁熟一齊開舖,無佢啲咩 msn, app,  輸牙之類幫我問咩…:smile_30:

關係我成世人喎…埃仲係處黎架…:') :')
你唔喃係 ma ,話哂佢係你 2 奶黎 wor,你唔識揾佢:smile_41:『埃仲係處黎架…』:smile_41::smile_41:我想問你你邊到仲係處牙?口 定#@

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 18-10-2011 05:42 PM 發表 查看引用來源
你唔喃係 ma ,話哂佢係你 2 奶黎 wor,你唔識揾佢:smile_41:『埃仲係處黎架…』:smile_41::smile_41:我想問你你邊到仲係處牙?口 定#@
2奶??成日都唔知拉左去邊,2鬼2馬咩,你同佢好姐妹吖麻…  

始終都係你姣,雖然間唔中就係。。。。:smile_44: :smile_44:

我~~ 後 ~~~ 咪係處囉…:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 18-10-2011 05:31 PM 發表 查看引用來源
巧~~~等佢浦頭先
走未牙?:smile_38: :smile_38:  幾點返到屋企?今晚套劇好似唔啱你喎!使唔使買定啤酒花生等你…

走先啦…:smile_15: :smile_15:

都係果句~~~ 小心牙!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-10-18 05:26 PM 發表 查看引用來源
.好恐怖,好似比人強姦左咁~~~~~~~咁駛唔駛驗傷牙?
搵法証幫佢驗下傷啦.. 活體取証..

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-10-18 04:49 PM 發表 查看引用來源
係啦,咁岩我又有野做:smile_39:,blondie 唔係講 t-back、g-string 咩,講美軍?
呢排成日見到美軍嘛.... 又高又大隻...

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-10-19 01:14 AM 發表 查看引用來源

搵法証幫佢驗下傷啦.. 活體取証..
咁要揾法証先鋒黎耀祥同張可頤搜証

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-10-19 01:16 AM 發表 查看引用來源

你講小咗....大碌牙

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 19-10-2011 01:16 AM 發表 查看引用來源

你鐘意 mixed 腸?:smile_30:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 19-10-2011 08:13 AM 發表 查看引用來源
你講小咗....大碌牙
原來你鐘意大碌 ge.... 小心啲喎,愛豬四射

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆