上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 27

收藏  |  訂閱
2.6k  51.1k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-24 10:24 AM 發表 查看引用來源

飲酒不外乎三種心情~1.憂愁~2.高興~3.無聊~你係邊種呀:smile_14: :smile_53:  
自制浪漫.........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-24 10:17 AM 發表 查看引用來源
大姐沖涼、、你估下幾多?
吾明:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-24 10:25 AM 發表 查看引用來源
我又吾會覺得橙、只要你懂得苦中作樂既道理:smile_38:
真是知心......我又加碼了.........今晚第一次用會員身份入場.........有貼士的話.........給你......

各位,我去開會,轉頭見 :smile_o13:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-24 10:30 AM 發表 查看引用來源

自制浪漫.........
浪漫到成晚訓吾著:smile_o04:

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-11-24 10:26 AM 發表 查看引用來源

甘有無遇到其他?:smile_o05:
你認識我.......真的不夠深.........我要是選擇了一個........就一定.......愛死她..........

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-24 10:33 AM 發表 查看引用來源

浪漫到成晚訓吾著:smile_o04:  
浪漫到死.........有沒有聽過.......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-24 10:24 AM 發表 查看引用來源

飲酒不外乎三種心情~1.憂愁~2.高興~3.無聊~你係邊種呀:smile_14: :smile_53:  
龍兄......那麼.......你去cp........又有那三種心情???

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-11-24 10:22 AM 發表 查看引用來源
各位,小吉同大家早安 :smile_o15:
早晨~欣怡~冇頭痛了吧:smile_44:

短短一生太多的變化 難得又慢慢步進了平凡   忘掉了多不想失去 卻終於失去他偏偏空虛心裡多記掛 風吹不息又似真卻似假   前路我可不惜一切 再編織一個家現在不想 想呀 一世不想煩   有誰人誰人令我不再驚怕    遇上你 你知道嗎 我不能一息間將你等於他   是你在旁牽起了變化 心枯也不禁說出這段情話    是愛你 你相信嗎 我竟然經得起心痛的傷疤     在那最後一剎 你不經意間 永遠已替代他

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆