上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  67.0k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-7 10:51 AM 發表 查看引用來源
院長,就是這原因,其實上面啲女何賞唔係怕你啲死港佬騙佢,佢見你咁耐先見一次點知你係唔係有家室,所以多少佢地都會保護自已,以我睇要食佢不難,只要多點時間而已,
上次見佢我閂左機因怕飯盒CALL我...她問我點解要閂機?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-7 11:38 AM 發表 查看引用來源
牌面行程節目應該差不多....但亦有可能對住大海打飛g:smile_o08:
:smile_53: 都不失為一項壯舉喎~~

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-7 10:56 AM 發表 查看引用來源

一齊跳重浪漫呀
一齊吊就差不多:smile_o05: 剛剛她上班前打來同我打卡:smile_o03:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-7 10:59 AM 發表 查看引用來源

是的.一星期只見一次.完全冇安全感:smile_39:
帶dom會唔會安全呢?:smile_o05:

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2010-9-7 11:37 AM 發表 查看引用來源
好多c兄叫我放沉船地,謝謝意見,再贴。睇咗沉船地好耐,無機會同大家分享我的故事。昨日我同機場技c開始進入分別倒數的30天,想係度聽下意見。由5月開始認識,當日上鐘我同佢齋倾咗超過一& ...
你终於轉左泥...:smile_15: 我覺得你放手係好事.無謂類人:smile_19: 你冇老虎,女友

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-9-7 11:32 AM 發表 查看引用來源

爹親娘親,都唔及毛主席親.:smile_30:
家大國大都不及買房作用大:smile_o01:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-7 10:59 AM 發表 查看引用來源
唔好呀院長:smile_38: 洗費超貴,人多過旺角,揾個渡假村靜靜地去賞(月)吧
我末去過海南但都聴人說洗費好高...如果要洗1皮...不如去泰國起碼係主場:smile_o06:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-7 11:02 AM 發表 查看引用來源

三亞,記得住喜來登,平d就揀「凱來」,環境及view,very nice

果度有好多靚酒店....but very貴:smile_o16:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-7 11:23 AM 發表 查看引用來源

企話電話卡已冇錢,快快增值呀,冇錢又點溝通呀

企啱啱沖左打泥...陳晚我廹佢表態

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-7 11:25 AM 發表 查看引用來源

吾通去motel168 咩?

陳晚佢話一齊返去順便辦証來香港住紅茶館:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆