上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  35.4k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-27 12:38 PM 發表

YES, 好D...一人之下萬人之上, 你只要想多D野去防D工人...真係鬥智鬥力架, 另外又要攪到有和諧的氣氛.  最那麻煩都係對付D政府部門, 佢地真係正PK黎架:smile_o03:
果D官???正一pk無講錯.....
我試過同佢地去club.....一個官都叫起碼兩條女......:smile_o04:

系呀,y兄 good suggestion,系xx有間攞正sn牌,最近都被突激守查,客房一般都唔會有事,唔好信咩天氣報告
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-27 12:11 PM 發表 查看引用來源
龍兄...本周末唔好冒險啦...打俾佢地是旦一個出泥私片吧!

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 12:39 PM 發表 查看引用來源

可能佢受不了.....又去左排洪......
上天對龍兄真好, 排極都有

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-27 12:42 PM 發表
攪和諧的氣氛係我專長.....政府部門咪正正經經傾完之後咪同企地出去食下野搵下女....張單就金d
我都話你溫文儒雅.....剛柔並濟啦.........:smile_o09:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-27 12:42 PM 發表

上天對龍兄真好, 排極都有
人地就1.25公升.......佢就15.25....:smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-27 12:40 PM 發表 查看引用來源

SMS緊BB同底庫星期六約定出黎私片
真衰.....叫人花名..底衭

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-27 10:33 AM 發表 查看引用來源

bb & 底褲 果兩間???
快D打俾佢地.....攞下分.....關心下....
下次可能真係同佢地3飛......真正既夢幻組合啊.......
哈哈哈哈哈...

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-27 12:40 PM 發表

SMS緊BB同底庫星期六約定出黎私片
夢幻組合......:smile_30:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-27 10:39 AM 發表 查看引用來源
Yes....有一間現在一個技師和客人失蹤了,是當場補捕,那sn負責人也聯系不到那技師,我見隔離版幾個post話什麼天氣睛郎,又話去邊度好玩,我都費事多講,費鬼事被人圍攻,反正佢地又唔系自己friend

http: ...
咁即係邊兩間呀:smile_14:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-27 12:45 PM 發表
真衰.....叫人花名..底衭
花名叫做底底....or......袋底.......:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆