上一頁下一頁
發新話題

引人入性吹水大本營 (Round 1352)

收藏  |  訂閱
1.5k  31.1k

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-7-16 10:39 PM 發表 查看引用來源
沖涼:smile_43:
洗唔洗我幫你沖~~:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-16 10:37 PM 發表 查看引用來源

其實最緊要我阿妹鐘意啫~佢又對我阿妹好~咁我就唔理啦~
我阿妹已經搬左過去同佢住:smile_40: 睇死佢地都係日搞夜搞:smile_30:
連自己個妹都咁講~~你真係吖~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-16 10:40 PM 發表 查看引用來源

咁可能佢為人根本好有問題~:smile_27:
我公司已經有兩個呢d電車男:smile_39: 完全係唔合群:smile_42:
食飯時~~通常成班同事坐埋附近一齊食~
佢地可以特登行去奧海城度食M記
我公司行過去奧海城..都要成10 ...
茶餐廳~~~i like it~~:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-7-16 10:41 PM 發表 查看引用來源

連自己個妹都咁講~~你真係吖~~:smile_30: :smile_30:
咁估都估到啦~:smile_30:

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-16 10:41 PM 發表 查看引用來源

洗唔洗我幫你沖~~:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
等我得啦:smile_o13: ..................

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-16 10:40 PM 發表 查看引用來源

咁可能佢為人根本好有問題~:smile_27:
我公司已經有兩個呢d電車男:smile_39: 完全係唔合群:smile_42:
食飯時~~通常成班同事坐埋附近一齊食~
佢地可以特登行去奧海城度食M記
我公司行過去奧海城..都要成10 ...
唉~佢好似對我D女仔有偏見囉。

個男仔唔對,想分手又要找藉口、仲要講到明自己有女溝佢,,有後路

講到個女友好衰。

我話下個男仔- -''

比佢話我講野得小學程度、仲要話我係懶有能力救港女代表。

唉~~黑白不分。

真係- -''抵佢......

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-17 12:36 AM 發表

有冇諗住整部335i:smile_34: :smile_34:
好鬼中意,不過好貴,宜家冇勿水買,但加多少少就買到新M3,咁梗係買M3啦,如果有水既話。但係D新AUDI又靚正到飛起,令我尼D忠實馬迷都想變心添!

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-7-16 10:42 PM 發表 查看引用來源

茶餐廳~~~i like it~~:smile_o13: :smile_o13:
有時入到去~~諗食咩都已經好煩~:smile_39:
想試出一間茶餐廳既廚師咩斤兩...叫一碟乾炒牛河就ok啦~:smile_34:
之後再叫埋杯凍檸茶~試埋個水吧~:smile_34:

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-16 10:42 PM 發表 查看引用來源

咁估都估到啦~:smile_30:
咁你係咪好想快d做舅父先~~:smile_o01: :smile_o01:

我返嚟囉~~~~~大家晚安~~~~~~~~~~~:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆