上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  32.7k

引用:
原帖由 余生 於 2009-7-25 06:08 PM 發表 查看引用來源
撫琴一曲意幽幽
獨上西樓愁緩緩
盼望郎君情點點
莫讓伊人憂思思

聽君一曲心癡癡
回詩半首字草草
別道愚生膽粗粗
只盼蓉兒笑騎騎
多謝余生幫我對詩 ~ :smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-25 06:11 PM 發表 查看引用來源

如無相公在.咁我就成為蠢蓉:smile_14: 這句話.相公你有深意的呀:smile_30:
:smile_39: 只係流於表面,一點深意也沒有 ~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-25 06:12 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30:
我會如你所願. 請你吃我親手弄的美食的:smile_30:
嘻嘻,又改相公字,相公已沒有打出真相 ~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-25 06:35 PM 發表 查看引用來源

小天使,我身體差,唔早睡會病的呀,也謝你來探我呀
回來後也要早點睡,不准再出帖 ~ :smile_34:

相公也回完帖,要 -------------->

鍚鍚美腿.....................................88 ~   

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-25 11:21 PM 發表 查看引用來源

可唔可以列舉一些人名~ :smile_38: :smile_38:
係囉.... 我都想知:smile_40:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-25 11:53 PM 發表 查看引用來源
係囉.... 我都想知:smile_40:
辟易或佛頭二選一 ~ :smile_34:

晚安...................88 ~ :smile_40:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-26 12:04 AM 發表 查看引用來源

辟易或佛頭二選一 ~ :smile_34:

晚安...................88 ~ :smile_40:
佛頭寸過我, 唔要:smile_34:
辟易好 d ........ 不過...........佢太神秘了:smile_30: :smile_43:

早晨蓉兒,在陽光與密雲爭持私周日上午向你問好。記住............旁觀者的姓名永遠爬不到比賽的計分板上。      

hihi禁入我INFO到睇睇
跟住MSN傾啦

相公,你係邊,蓉兒中伏 ~ :smile_13:

正與敵人搏命中 ~ :smile_34:

敵人太強,相公嘔晒血 ~ :smile_42:

蓉兒,妳咁快無事?還返回現代等相公?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆