上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 38)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.0k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-5 03:05 AM 發表 查看引用來源
唔關咩...咁你有無用到花灑呀~~:smile_o01:
係喎! 果日話要試下又唔記得左添!! 不過等我星期5晚返HK先試啦!~~

我星期日早機呀... 即係幾個鐘之後....

引用:
原帖由 kelvin.k 於 2009-7-5 03:08 AM 發表 查看引用來源

今日咁夜先來啊? 等左你好耐啦:smile_o05:
:smile_14: 做咩等我呀???我岩岩唱完k返黎

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-7-5 03:10 發表 查看引用來源

咩事呀
我俾d人煩死:smile_o03:
人生真係多問題a 妳地~~~~
:smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-5 03:10 AM 發表
小心會冇機會再試其他野a~~~~
:smile_o14: :smile_o14:
:smile_35:活左廿几歲....都可以一試

引用:
原帖由 kjill39 於 5/7/2009 03:08 發表 查看引用來源

你一日死9千幾次架啦... WASTE TIME WASTE MONEY!!~~~
fxxk you 呀~~~:smile_o02:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-5 03:09 AM 發表 查看引用來源
蕉蕉 你好  雪人好耐冇見:smile_30:
咁夜既你

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-5 03:10 AM 發表
磨豆腐都得咩..又係有人講呀~~~:smile_o01:
分泌吾同wor 同男性.. 吾好以為我細路女好蝦wor

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-7-5 03:10 發表 查看引用來源

係喎! 果日話要試下又唔記得左添!! 不過等我星期5晚返HK先試啦!~~

我星期日早機呀... 即係幾個鐘之後....
去邊a 妳?
我會好掛住妳ga~~~~
:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 snowman819 於 2009-7-5 03:10 AM 發表 查看引用來源

我又:smile_o15:
:smile_22: 你好~~snowman

引用:
原帖由 josephinelai629 於 5/7/2009 03:09 發表 查看引用來源

:smile_22: 好嬲呀...不知所謂,簡宜變態佬:smile_22: :smile_22:
:smile_o06: 知道喇..知道你嬲喇..咁而家唔好嬲啦~:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆