上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司徵朋友會-----part 6

收藏  |  訂閱
1.5k  28.5k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-16 02:46 PM 發表 查看引用來源
都叫左你打明你係仔咯, 想收D無厘頭既PM黎笑下呀?
:smile_22: 激屎...已經列明"小豬, 豬仔 & 豬wing" 架喇:smile_45:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-16 02:46 PM 發表 查看引用來源

都叫左你打明你係仔咯, 想收D無厘頭既PM黎笑下呀?
我穩陣....:smile_04:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-7-16 02:45 PM 發表 查看引用來源

我好左好多ka la~
SO GOOD:smile_o12:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-7-16 02:47 PM 發表 查看引用來源

是男是女, 原來真係唔駛問出口架:smile_30:
唔駛架....留意下就得架喇, 留意左一輪都唔知既, 仲係好奧惱既咪問囉
宜家呢個你又知道佢係男定女呀?

引用:
原帖由 愛君 於 2009-7-16 02:47 PM 發表 查看引用來源

:smile_46: :smile_14: 咁您係男定女先... :smile_30:

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-7-16 02:48 PM 發表 查看引用來源

陣間d 人以為你擺男友or 老公相出黎

等我扮男仔send 比你啦

引用:

咁頭先咪多得叫我做男人

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-7-16 14:48 發表 查看引用來源

因住華dee喎 :smile_o01:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-16 02:49 PM 發表 查看引用來源

唔駛架....留意下就得架喇, 留意左一輪都唔知既, 仲係好奧惱既咪問囉
宜家呢個你又知道佢係男定女呀?
佢係男囉:smile_o10:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-16 02:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_22: 激屎...已經列明"小豬, 豬仔 & 豬wing" 架喇:smile_45:
可能以為你稱呼緊你d honey or 你既小豬偶像呀

豬豬 :smile_03: :smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆