上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
1.5k  29.9k

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-30 04:57 AM 發表

你可以同我傾都得呀!
我無咩所謂的,口密之人!
不過我講野就比較直囉...........唔好介意:smile_o06:

唔介意, 因我都係好直ge人

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-30 04:58 AM 發表 查看引用來源
係呀..我打少咗隻字呀~
知你啦!
如果唔係我點做你俏秘書呀:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-5-30 04:58 AM 發表 查看引用來源

我friend問我要5要 send message 問返佢, 做個了斷....
唉,...does it matter?.... 還是算了ba~~
.........問題係唔係佢無搵你呀!
係就唔好 send ,唔好問,當佢人間蒸發左啦!:smile_o08:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-30 04:56 AM 發表 查看引用來源
咁日子暫約6月中先啦..:smile_38:
我見人地d局:
如果有左共識.....
會貼第一頁寫出黎睇下邊個報名就留pm電話作實........
當然係pm你啦......
跟住就將會出席既人名裂出黎........

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-30 04:59 AM 發表 查看引用來源
你要做好d ~:smile_30: :smile_30:
仲唔夠好呀!:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 miss_water 於 30/5/2009 05:00 發表 查看引用來源

知你啦!
如果唔係我點做你俏秘書呀:smile_o10::smile_o10:
咁我咪要讚多你一次囉~:smile_38: :smile_40: 你真係好醒架~

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-30 04:59 AM 發表 查看引用來源

我講睇下我似唔似你呀!阿爸,訓醒未呀:smile_o14:
哦.......嘻嘻....

引用:
原帖由 月影 於 2009-5-30 05:00 AM 發表 查看引用來源
日夜咁倾.......................好犀利:smile_27: :smile_27: :smile_27: 你地强人:smile_40: :smile_40: :smile_40: 劲劲劲劲:smile_55:
影影:smile_o15:

引用:
原帖由 yy5594 於 30/5/2009 05:02 發表 查看引用來源
我見人地d局:
如果有左共識.....
會貼第一頁寫出黎睇下邊個報名就留pm電話作實........
當然係pm你啦......
跟住就將會出席既人名裂出黎........
嗯..聽日再問埋佢地先..:smile_38:

游完一游,要瞓覺覺豬...:smile_o06: 閃呀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆