上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 10]

收藏  |  訂閱
1.5k  39.7k

引用:
原帖由 胡佬仔 於 13/6/2009 12:47 AM 發表 查看引用來源
夜鬼天俟:smile_52:
講到夜鬼就真係拍馬都追唔上你啦........

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-13 01:15 AM 發表

哦~ 妳以前份工咁好可以返工瞓覺0架~  
係呀, 老闆係度都可以照瞓:smile_13:
宜家無呢支歌仔唱lu:smile_39:
我瞓啦:smile_38::smile_43:

引用:
原帖由 lovevk 於 13/6/2009 01:20 AM 發表 查看引用來源

係呀, 老闆係度都可以照瞓:smile_13:
宜家無呢支歌仔唱lu:smile_39:
我瞓啦:smile_38::smile_43:
早抖啦 v k ~ 祝妳同Honey 甜夢啦~

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-13 01:26 AM 發表 查看引用來源

早抖啦 v k ~ 祝妳同Honey 甜夢啦~
:smile_o06: 小天使......豬仔瞓覺la.....goodnight......:smile_o07:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 13/6/2009 01:41 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 小天使......豬仔瞓覺la.....goodnight......:smile_o07:
咁快0的返入去豬欄教教豬啦~ good night la 豬仔~

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-13 01:17 AM 發表 查看引用來源

講到夜鬼就真係拍馬都追唔上你啦........
我吾失眠好早訓架:smile_o02:

小天使都要教教豬啦~   祝願各好友好夢啦~ :smile_o07:

引用:
原帖由 胡佬仔 於 13/6/2009 01:52 AM 發表 查看引用來源
我吾失眠好早訓架:smile_o02:
你咁燥唔怪之得會失眠啦~ 小天使要教教豬啦~ 祝胡佬仔好夢啦~ :smile_o07:

早晨小天使,過去的事已經一去不復返。聰明的人是考慮現在和未來,根本無暇去想過去的事。──這是培根說的。因此,我現在向你問好。

引用:
原帖由 驀然回首 於 13/6/2009 05:37 AM 發表 查看引用來源
早晨小天使,過去的事已經一去不復返。聰明的人是考慮現在和未來,根本無暇去想過去的事。──這是培根說的。因此,我現在向你問好。   

早晨驀然兄~:smile_o15:
悲觀的人雖生猶死~樂觀的人常春不老~小天使以歡樂的心情向你問好啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆