上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-11 01:27 PM 發表 查看引用來源

隨 便 呀 !
大 家  都 出 左 去 食 飯 呀 !
冇 咩 人 O係 度 呀 :smile_13: :smile_13:
我間公司咪又係一樣!!!

食完飯返來留一留:smile_34:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-6-11 01:29 PM 發表 查看引用來源
我間公司咪又係一樣!!!
我 嚴 重 D 呀 !!:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 月英 於 2009-6-11 01:31 PM 發表 查看引用來源
食完飯返來留一留:smile_34:
係 呀 !
飽 唔 飽 呀

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-11 01:40 PM 發表 查看引用來源

係 呀 !
飽 唔 飽 呀
哈哈~我好少食飽.會胃痛!
吹水吹飽佢~:smile_30:

引用:
原帖由 月英 於 2009-6-11 01:42 PM 發表 查看引用來源

哈哈~我好少食飽.會胃痛!
吹水吹飽佢~:smile_30:
得 唔 得 家 ~~

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-11 11:22 AM 發表 查看引用來源

我 會 休 息 ,:smile_40:
我 好 少 去 玩 OR 去 街 , 因 為 冇 人 約 , :smile_39: :smile_39:
SO 好 少 去 ,:smile_44:
但 唔 想 浪 費 D 時 間 先 想 去 做 PARTIME...:smile_13: :smile_13:
:smile_14: 咁妳可以主動啲約FD出黎玩...:smile_40:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-11 01:57 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 咁妳可以主動啲約FD出黎玩...:smile_40:
我 D FD 好 少 星 期 六 放 假 家 ~
SO , 我 好 少 約 家 ~:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-11 02:18 PM 發表 查看引用來源

我 D FD 好 少 星 期 六 放 假 家 ~
SO , 我 好 少 約 家 ~:smile_35: :smile_35:
小妹.............

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-11 02:47 PM 發表 查看引用來源
小妹.............
哥 哥 ~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆