上一頁下一頁
發新話題

winwin徵男女朋友~~~Part 30

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-7-5 11:08 PM 發表 查看引用來源

旦唔想哂錢換啦:smile_13:
成日整機d錢都夠買過部啦:smile_38:

引用:
原帖由 YMC622 於 2009-7-5 23:11 發表 查看引用來源

成日整機d錢都夠買過部啦:smile_38:
我只係拎落去俾人check機, 個到俾50蚊囉~

其他都係朋友上黎幫我整ja:smile_13:

況且部機係煩d, 旦都不至於要換住既~:smile_13:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-7-5 11:14 PM 發表 查看引用來源

我只係拎落去俾人check機, 個到俾50蚊囉~

其他都係朋友上黎幫我整ja:smile_13:

況且部機係煩d, 旦都不至於要換住既~:smile_13:
會唔會係底版有問題呢:smile_41:
因為之前我部電腦都係底版有問題,用咗5百幾蚊換塊新嘅:smile_o02:

引用:
原帖由 YMC622 於 2009-7-5 23:21 發表 查看引用來源

會唔會係底版有問題呢:smile_41:
因為之前我部電腦都係底版有問題,用咗5百幾蚊換塊新嘅:smile_o02:
底板都check唔到有問題:smile_42:

況且都唔知邊部份有問題, 所以係無從入手:smile_27:

8888好:smile_38:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-7-5 11:23 PM 發表 查看引用來源

底板都check唔到有問題:smile_42:

況且都唔知邊部份有問題, 所以係無從入手:smile_27:
d專業人士都攪唔掂,無計:smile_39:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-7-5 23:23 發表 查看引用來源
8888好:smile_38:
sandy~~:smile_o15:

引用:
原帖由 YMC622 於 2009-7-5 23:28 發表 查看引用來源

d專業人士都攪唔掂,無計:smile_39:
所以先煩囉:smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-7-5 11:31 PM 發表 查看引用來源

所以先煩囉:smile_o03::smile_o03:
所以咪換過部唔駛煩囉:smile_o12:

引用:
原帖由 YMC622 於 2009-7-5 23:33 發表 查看引用來源

所以咪換過部唔駛煩囉:smile_o12:
唔想哂錢啦~:smile_13:

況且換過部都係咁就無謂啦:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆