上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 Tami^^ 於 2008-6-17 12:55 AM 發表
過50頁喇 要開新架 :smile_38: :smile_38:   
有咁嘅樹,會cut頁?

copy兄,希望經你帶隧後,唔會有bro變為沉船要你打救啦。:smile_40:
(下次出 trip 時要 briefing 咪呢點):smile_40:

(p.s. - 我個qq整左唔夠一星期就頻頻 scan到類似 virs /spyware 既東東,暫時 delete,有事可在 pm 聯絡)。

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 12:59 AM 發表

有咁嘅樹,會cut頁?
以保持版面流暢 所以 :smile_38: :smile_38:
3. 凡超過50頁的主題都會關閉帖子, 並由 樓主/或版主重新發題

引用:
原帖由 南葛 於 2008-6-17 01:00 AM 發表
copy兄,希望經你帶隧後,唔會有bro變為沉船要你打救啦。:smile_40:
(下次出 trip 時要 briefing 咪呢點):smile_40:

(p.s. - 我個qq整左唔夠一星期就頻頻 scan到類似 virs /spyware 既東東,暫時 delete,有事 ...
唔會沉船的,佢地有分寸的!:smile_30:

COPY 兄, 吹爆啦:smile_30: :smile_30:, 個post

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-17 01:05 AM 發表
COPY 兄, 吹爆啦:smile_30: :smile_30:, 個post
哈哈,我都想搵女吹爆,幾時行?:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 01:07 AM 發表

搵小黑個件好呀, 試下爆唔爆!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 01:07 AM 發表

想吹爆, 搵sn囡有保證:smile_35:

RMB350 :smile_14: :smile_14:  
米真系 1叉玩轉CP :smile_40: :smile_40:  
心思思添 :smile_13: :smile_13:

回覆 1# 的帖子

我想去/點找你、吾該

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆