上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.9k

引用:
原帖由 橫練不死身 於 2008-6-12 02:53 PM 發表
蔚藍收350!!!你都好狼下喎!!!:smile_45: :smile_45:
你唔好掛住去qq啦, 你幫幫手答吓我得唔得,
"蔚藍"係咪好平架?
細房幾錢架?
咩場黎架?
d女咩價架?
好唔好玩架?
硬件得唔得架?
假酒成數高唔高架?
喺街定喺酒店入面架?

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-12 03:47 PM 發表
14/6 水圍蔚藍x岸/咀咀常x團
$350去两間超晒值啦  
你去晒兩間,唔貓仲自己行得去門口, 我請你點話

引用:
原帖由 louises 於 2008-6-12 03:51 PM 發表

你唔好掛住去qq啦, 你幫幫手答吓我得唔得,
"蔚藍"係咪好平架?
細房幾錢架?
咩場黎架?
d女咩價架?
好唔好玩架?
硬件得唔得架?
假酒成數高唔高架?
喺街定喺酒店入面架?
啤酒32-36一支, 買二送一(水圍d k 場都係咁)
最低消費我就唔記得喇, 因為無必要記, 通常細房3-400, 中房5-600, 大房都係800-1000左右, 你話喇, 有邊次會唔過最低架
硬件ok, 酒我淨係飲紅酒同啤酒, 唔覺假
硬野就無喝, 不過我相信深圳無幾多場硬野會有真

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-6-12 03:54 PM 發表

你去晒兩間,唔貓仲自己行得去門口, 我請你點話
哈哈 釘橋
你咪見人哋POST,"昨晚去咀咀唱K新場X樂女女只有17歲"就轉場

回覆 1050# 的帖子

龍兄係唔係酒水自付呀:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-12 04:00 PM 發表

哈哈 釘橋
你咪見人哋POST,"昨晚去咀咀唱K新場X樂女女只有17歲"就轉場

唔係, 俾多個選擇d c兄遮, 兩個場我都熟
去邊個都無問題, 睇巴打啦

甘不如揾常樂仔
最低消費我就唔記得喇, 因為無必要記, 通常細房3-400, 中房5-600, 大房都係800-1000左右, 你話喇, 有邊次會唔過最低架
仲要min charge
硬件ok, 酒我淨係飲紅酒同啤酒, 唔覺假
上房駛唔駛出街同"老閉"打招呼

引用:
原帖由 adk237 於 2008-6-12 04:02 PM 發表
龍兄係唔係酒水自付呀:smile_30:
唔係掛,飯又無得吃,八寶粥又要charge,仲要自付酒水:smile_27:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-12 04:05 PM 發表
甘不如揾常樂仔
仲要min charge
硬件ok, ...
個個場都要min. charge 架啦, 常仔都要架

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-6-12 04:08 PM 發表

個個場都要min. charge 架啦, 常仔都要架
姐夫去,常仔都要,邊個?等我買兇拍佢全家,姦佢老豆:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆