上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.9k

登記咗喇

引用:
原帖由 開心HAPPY 於 2008-11-30 09:51 AM 發表 查看引用來源

手信啊)))))))))))))))))))))))))))))))))
有無幫我買我要既呀..????:023:
揾唔到間野wor, 31 號去大板再幫你揾:122:

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-12-1 01:01 AM 發表 查看引用來源

好呀....但你真係要幫我買呀....呢份野對我好重要嫁~~:023:

HIHI^^

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-12-1 01:01 發表 查看引用來源

又去 :030:  , 我要個架妹唔該 :096:

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-12-1 01:01 AM 發表 查看引用來源

我會唔會有份架!:096:

halo~~我有興趣想參加喎~~但有無女仔參加先?

我留MSN: [email protected]

有咩詳細資料請PM我...

引用:
原帖由 ivanivan8332 於 2008-12-1 07:49 PM 發表 查看引用來源

好, 你慢慢等我PM你啦:025:

我都想參加, 我之前留過相俾chris...
[email protected]

引用:
原帖由 ivanivan8332 於 2008-12-1 07:49 PM 發表 查看引用來源

喂~你係咪傻架...?:030:
話想參加,咁唔知你有無睇第一頁講既野呢..?:034:
嗌左唔好晌度留MSN,話極都唔聽,証明你都唔係好有興趣姐..一D都唔尊重人地既虖遊戲規則:046:
仲話想人會玩同我地玩,竟然功課都唔做D...唔該你細心睇下人地有咩要求先啦?:025:
仲有~你唔信有女仔玩就唔好話有興趣玩,信你就唔會問啦~:046:

提提你~唔係我地PM你呀~應該係你有興趣就請PM我地既KURURU,另外你果D鎖醉問題,答到你既,自會有人答你嫁喇...!!!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆