上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

引用:
原帖由 John_tt 於 2007-8-20 23:27 發表
位位ching好~~~
小弟個list過成個月先有10個都5夠q女加:smile_45:
一半加完門5出聲:smile_27:
幾餘既你好我好完又已經5知講咩.:smile_39:
投降:smile_42:
有發問區唔去...來吹水區問野...

我只好同你講...你放棄吧啦...字都唔識多個...
唉......我都投降......

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-21 12:08 AM 發表

5係發問呀..ching:smile_38:
失敗o左搵地方up下咋:smile_13:
5知呢d5可以post呢度.無下次架啦.:smile_43:
人間兇器ching.5like既.有得罪既.o係度講聲
sorry~~~

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-21 12:08 AM 發表

哈哈哈﹐妙問妙答~~~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-21 00:30 發表

哈哈哈﹐妙問妙答~~~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
我都係放棄QQ的時候了...竟然幫手區都打錯...唉...

引用:
原帖由 John_tt 於 2007-8-21 00:24 發表

5係發問呀..ching:smile_38:
失敗o左搵地方up下咋:smile_13:
5知呢d5可以post呢度.無下次架啦.:smile_43:
人間兇器ching.5like既.有得罪既.o係度講聲
sorry~~~
我邊有唔LIKE...又無話唔俾問...不過係吹水區...玩下野就難免架啦...

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-21 12:32 AM 發表

我都係放棄QQ的時候了...竟然幫手區都打錯...唉...
睇d.post掂既腦海中有你個名.所以ching5好放棄呀~~~:smile_38:
不過真係有樣野問問.
淨係見到內地發問區同qq幫手區.5知qq發問o係邊鬼度:smile_39:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-21 12:34 AM 發表

我邊有唔LIKE...又無話唔俾問...不過係吹水區...玩下野就難免架啦...
5好意思..get到o係邊了
thank you:smile_38:
原來玩.小弟初黎報到.做cd多.好多5識.就住小弟:smile_35:

引用:
原帖由 John_tt 於 2007-8-21 12:41 AM 發表

5好意思..get到o係邊了
thank you:smile_38:
原來玩.小弟初黎報到.做cd多.好多5識.就住小弟:smile_35:
師兄甘多QQ號派﹐點會唔識呀﹐你玩我姐~~~~:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 John_tt 於 2007-8-21 00:36 發表

睇d.post掂既腦海中有你個名.所以ching5好放棄呀~~~:smile_38:
不過真係有樣野問問.
淨係見到內地發問區同qq幫手區.5知qq發問o係邊鬼度:smile_39:
報告當故仔咁睇下好啦...中間D含辛茹苦有誰知...

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-21 12:50 AM 發表

師兄甘多QQ號派﹐點會唔識呀﹐你玩我姐~~~~:smile_39: :smile_39:  
小弟有時見到有人話伸請5到.我又無9聊.咪伸下.:smile_39:
反正多d人玩.o甘話5定呢區又再旺上加旺:smile_35:
真係5識.識就5洗成日做cd:smile_42:
一個傾下計仔既都無.:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆