上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.4k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-5-2 10:31 AM 發表 查看引用來源

哈哈
係咩?
但我真係只諗到男人開始一段情人關於既理由就係。。。j痕囉
又係喎!唔痕都唔會諗其他女人啦~~~哈哈
(講笑咋!師兄們,唔好嬲喎~~)

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-2 10:35 AM 發表 查看引用來源

HAHA,咁我簡單講我既見解,我認為係同另一半拉近左.
如果情人會令我同另一遠扯遠,佢好可能唔係單單想做情人角色,而係想成為另一半.
咁當事人搵呢個另一半,又係咩情況呢.
如果我有家庭,對方亦有.好多時大家互補 ...
呢到個個師兄對情人都好熟悉
似乎個個都係老手

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-2 10:34 AM 發表 查看引用來源

見到我個衰樣,我老婆完全唔擔心 XD
有圖有真相

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-2 10:34 AM 發表 查看引用來源

見到我個衰樣,我老婆完全唔擔心 XD
有幾衰先,嗱~~嗱~~嗱~~~呢渡係興有圖有真相㗎!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-2 10:38 AM 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,佢唔係唔向你撒嬌,係你有無俾機會佢遮.
一個平時硬朗唔撒嬌既女人,但又淨係對自己撒嬌係咪應該仲吸引呢?呢個都算係一種反差呀,哈哈

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-5-2 10:41 AM 發表 查看引用來源

有幾衰先,嗱~~嗱~~嗱~~~呢渡係興有圖有真相㗎!
Guve師姐我地真係心靈相通

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-2 10:28 AM 發表 查看引用來源

我只是幻想,無呢啲經驗啊!
或者可以咁講,我每逢睇4仔,多喜歡看3p以上啊!
咁激.........
我又唔使,我鐘意睇熟女喳喎.:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-2 10:41 AM 發表 查看引用來源

一個平時硬朗唔撒嬌既女人,但又淨係對自己撒嬌係咪應該仲吸引呢?呢個都算係一種反差呀,哈哈
好有征服感囉

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-2 10:35 AM 發表 查看引用來源

係,所以我食,我開心;我死,我甘心。
咁型爸,呢期食得開唔開心先?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-5-2 10:39 AM 發表 查看引用來源

又係喎!唔痕都唔會諗其他女人啦~~~哈哈
(講笑咋!師兄們,唔好嬲喎~~)
Give師姐有無發覺,j頭個形狀某個角度睇都有d似人類既大腦。難怪我地男人鍾意久唔久刺激下大腦皮層啊!人都聰明d XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆