上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.1k

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-20 05:23 PM 發表 查看引用來源

係吹水.定徵友啊..
吹水
我個真身account已經係成徵好多年前徵過

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-20 17:44 發表 查看引用來源

我呢 就ok既:smile_30:
不過呢 第時個男朋友唔知o唔ok喎
女仔都ok仲開埋口,個男人點會唔制呀,好瘀皮架嘛;女追男隔層紗...
呢場show,我地睇硬!

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-21 11:16 AM 發表 查看引用來源

女仔都ok仲開埋口,個男人點會唔制呀,好瘀皮架嘛;女追男隔層紗...
記住預埋我!

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-21 11:16 發表 查看引用來源
到時同佢講...
到你表演既時候啦..如果到時幾位觀眾唔收貨..我都幫你唔到..
:smile_30:..佢實出盡九牛二虎之力...

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-21 11:21 發表 查看引用來源

記住預埋我!
一定約埋你啦!
我地帶唔帶另一半好呢?佢地會唔會太用力出演搞到我地頂唔住架?

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-21 11:51 發表 查看引用來源

到時同佢講...
到你表演既時候啦..如果到時幾位觀眾唔收貨..我都幫你唔到..
:smile_30:..佢實出盡九牛二虎之力...
我地呢D高質觀眾梗係有要求啦

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-21 02:22 PM 發表 查看引用來源

一定約埋你啦!
我地帶唔帶另一半好呢?佢地會唔會太用力出演搞到我地頂唔住架?
我唔帶另一半啦,佢一定頂唔順真人愛情動作片,我廢時佢之後有陰影呀(點解人地女主角係咁,我老婆就⋯嗯⋯),之後長期6點半新聞咁點算呀⋯⋯

細ps豬佢今日點?人妻佢身體好嗎?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-21 14:35 發表 查看引用來源

我唔帶另一半啦,佢一定頂唔順真人愛情動作片,我廢時佢之後有陰影呀(點解人地女主角係咁,我老婆就⋯嗯⋯),之後長期6點半新聞咁點算呀⋯⋯
要另一半有反應都要自己努力耕耘先得架!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-21 14:38 發表 查看引用來源
細ps豬佢今日點?人妻佢身體好嗎?
軟綿綿得前臂咁長,又諗返起大B當時,搞到我地好驚青...不過依家唔知黃唔黃使唔使照燈,要過幾日再覆診。

人妻睇落好過上胎唔少,可能今次24小時就放出院(實情係想你走),有家人幫手點都好D。
上胎要72小時至比走,生完仲要搞埋B,全程單打獨鬥,出院時好似人乾咁...唉...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆