上一頁下一頁
發新話題

曳曳豬的第一次 更新p.13 p.17 p.21 p.37 p.71 有相啦啦p.28 p.41 p.64 p.67

收藏  |  訂閱
1.1k  167.6k

引用:
原帖由 Yu_wingwing 於 2014-1-9 11:13 AM 發表 查看引用來源

5知道啊:smile_o10:你話呢
咦,好衰㗎,攪到人慶恰恰😝😝😝

引用:
原帖由 Yu_wingwing 於 2014-1-9 11:11 AM 發表 查看引用來源

我無俾你睇姐:smile_o01:肥到啊:smile_o03:
煩請你比我睇下你邊度肥

引用:
原帖由 Yu_wingwing 於 2014-1-9 11:14 AM 發表 查看引用來源

會勁痕嫁啵:smile_o05:
痕咪幫你止痕囉 仲可以幫你高潮添丫:smile_47:

色誘 part 1

本身想由第一次曳曳更新到而家,但禁色更新法,我估到2015都未必講到,所以由最近講起。
上一次曳曳係11月起餓左成個月終於有人餵。前幾日放早,同sp去左九5俾我粟塘爆房:smile_o01: 一拎左房,入到去太反個鸳鸯浴先,曬3之後,已經見到佢硬曬:smile_o11: 忍5住摸左一陣,搞到佢忍不住係禁叫:smile_o05: 但都係沖埋涼先,我叫佢3分鐘後先行出黎:smile_o06: 因為想俾d驚喜佢..
佢最中意我著絲襪,我特登換左性感睡衣同魚網絲襪,之後呢係張被庱:smile_o05: 佢出到黎,慢慢除左我隻被,一見到呢身打扮,忍不住係禁啜我條頸,一邊啜一邊話我係小淫娃,係度色誘佢。。之後,佢用手大大力揸落波波度,佢一邊揸我一邊係度叫好舒服,求佢啜linlLin....

佢一邊啜lin lin,叧一隻手揸波波,塙到我下面濕矖,見到我兩lin lin 凸起左之後,佢用手指抽插鮑鮑,塙到我夾住佢隻手,驚佢5俾我禁。。

個刻曳豬已绖受5住,将佢反压係床度:smile_o01:

引用:
原帖由 Yu_wingwing 於 2014-1-10 04:19 PM 發表 查看引用來源
本來想由以前的曳事件更新到而家,但我諗禁更新,可能2015都未講到而家,所以由最近講起。

上一次曳曳係11月頭,餓左成個月終於有人餵。前幾日放早,同sp去左九龍塘爆房:smile_o01: 一拎左房,入到去沖反個࿑ ...
:smile_o12: 色引...果日飽死啦

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2014-1-10 04:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12: 色引...果日飽死啦
食左兩次都吾夠飽:smile_o03:

兩次唔飽咪食多次囉

引用:
原帖由 Yu_wingwing 於 2014-1-11 11:17 AM 發表 查看引用來源

餓左好耐咁

引用:
原帖由 Yu_wingwing 於 2014-1-11 11:17 AM 發表 查看引用來源

唔食多幾次?

引用:

食埋我咪夠飽:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆