上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.5k

引用:
原帖由 @BarterFair 於 1-2-2012 06:12 PM 發表 查看引用來源
當個個都會以為你係好有異性緣 但事實係唔單只冇 仲要完全係一隻菜鳥個陣呢 ..
真係有苦自己知 .. :smile_o16:
完全明白..... 我試過比個女仔朋友話我成日 "換畫"
事實上, 我只拍過一次拖 :')

絶對了解, 我都唔知過左幾耐呢d 咁既夜晚, 有時連訓教都驚..唔敢訓
引用:
原帖由 Tamil 於 2012-2-1 18:09 發表 查看引用來源

我既情況係..... 半夜自己一個人的時候, 腦海自動地不停重播回憶

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 06:14 PM 發表 查看引用來源
絶對了解, 我都唔知過左幾耐呢d 咁既夜晚, 有時連訓教都驚..唔敢訓
哭累了才入睡 :smile_24:

引用:
原帖由 Tamil 於 2012-2-1 18:14 發表 查看引用來源

完全明白..... 我試過比個女仔朋友話我成日 "換畫"
事實上, 我只拍過一次拖 :')
哈哈 咁岩呀 同志喎
外人唔知 真係講乜都得 .. 之後即使你否認 只要佢地認定左你係 佢地都唔會信 :smile_45:

引用:
原帖由 @BarterFair 於 1-2-2012 06:16 PM 發表 查看引用來源

哈哈 咁岩呀 同志喎
外人唔知 真係講乜都得 .. 之後即使你否認 只要佢地認定左你係 佢地都唔會信 :smile_45:
好唔鍾意自己俾人既印象係咁.......
亦因為人地係咁覺得, 唔會有人埋你身.... :smile_39:

係 .. 所以我既女性朋友大多都唔會以我為目標 ..
最慘既係 我曾經試過我既對象同我訴苦請教 都唔知點答佢好 :smile_o03:

係眼都合唔埋... :smile_o06:
引用:
原帖由 Tamil 於 2012-2-1 18:15 發表 查看引用來源

哭累了才入睡 :smile_24:

回覆1023 #的帖子

引用:
原帖由 Tamil 於 2012-2-1 05:52 PM 發表 查看引用來源不過稱呼上唔同左..... 以前同人地講 "我bf好鍾意去邊去邊...."而家有時提起 "我ex以前好鍾意......" :smile_39:
對…
雖然有開心有唔開心…
但都會好樂意去接受
因為咁先代表你接受最原本最真既自己

次次都比樓主吊我癮
加油
我繼續追~~

請教咩呀 :smile_o10:呢d 係d 好機會落下毒喎....
引用:
原帖由 @BarterFair 於 2012-2-1 18:20 發表 查看引用來源
係 .. 所以我既女性朋友大多都唔會以我為目標 ..
最慘既係 我曾經試過我既對象同我訴苦請教 都唔知點答佢好 :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆