上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  56.9k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-11 03:42 PM 發表 查看引用來源

其實係心癮:smile_o05:  
:smile_o01:  打算幾時戒

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-11 03:50 PM 發表 查看引用來源

放咩先???:smile_30: :smile_30: :smile_30:
放低銀両~~射出....:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-11 03:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01:  打算幾時戒
當賓州唔硬既時候,就係佢cp生活終結既時候!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-11 03:54 PM 發表 查看引用來源

咁個 d 算 5 算係放射性呢!!!
:smile_o01: 貢要睇你有茅食咗福島d海產喎~~

壽司算 5 算?

:smile_19:

來來回回 6 雞 + 6 雞 = 10幾雞。我買到 3 部佢衰嘅 QQ 揸啦!

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-11 03:58 PM 發表 查看引用來源

當賓州唔硬既時候,就係佢cp生活終結既時候!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
:smile_o08: 禾意思係叫企戒心癮, 5巧揾屎一個條女咋

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-11 04:16 PM 發表 查看引用來源
壽司算 5 算?

:smile_19:
:smile_o01: 齋食舊飯應該茅樹既

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-11 04:21 PM 發表 查看引用來源
來來回回 6 雞 + 6 雞 = 10幾雞。我買到 3 部佢衰嘅 QQ 揸啦!

:smile_41: qq 係點揸架

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-11 03:48 PM 發表

果度有間好似叫咩世紀酒店,係會展後面,唔知仲有無呢???
有條女,曾經心痛過!!!:smile_42: :smile_42: :smile_42:
師兄你係咪講細己東方啊!個度好處係東城。你講會展個處係東城南城交界!不過變左好多 lu.

你議得講曾經咪得囉!

:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆