上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 32

收藏  |  訂閱
2.9k  61.8k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-3-30 17:30 發表 查看引用來源

茅錯啦~~:smile_o12: 性經驗一樣要用錢買:smile_o01:
依家識嗰D都要教返轉頭,咁…使吾使佢地交學費:smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-3-30 05:47 PM 發表 查看引用來源
依家識嗰D都要教返轉頭,咁…使吾使佢地交學費:smile_30:
:smile_o11:  每鐘每穫定每月計好呢~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-3-30 17:45 發表 查看引用來源

:smile_o14: 佢cc文文咁~~真係睇企唔出喎~~

話樹話腳指定c 眼呢 :smile_o01:
佢鍾意C开黎聞:smile_30: 你冇聽過龍E…濑到bb兩眼反白

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-3-30 05:29 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 不過奶係醉翁之意不在酒呢~
有時半醉人間都吾錯架:smile_o03:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-3-30 05:52 PM 發表 查看引用來源
佢鍾意C开黎聞:smile_30: 你冇聽過龍E…濑到bb兩眼反白
口技有待琢磨:smile_o05:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-3-30 05:52 PM 發表 查看引用來源
我老青見識少~~茅聽過呢d既淫且賤既故仔添~~:smile_o05:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-3-30 05:55 PM 發表 查看引用來源

我老青見識少~~茅聽過呢d既淫且賤既故仔添~~:smile_o05:
係情趣黎架:smile_o09:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-3-30 05:52 PM 發表 查看引用來源

有時半醉人間都吾錯架:smile_o03:  
半醉巧麻煩架~~成晚唔準人地埋單走~~

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-3-30 05:57 PM 發表 查看引用來源

係情趣黎架:smile_o09:  
你情願時企又有樂趣咁呀:smile_o01:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-3-30 05:55 PM 發表 查看引用來源

口技有待琢磨:smile_o05:  
:smile_o01:  勤d練功囉~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆