上一頁下一頁
發新話題

[150推薦新相出左喇]玩Faxebook讚好Game玩到同佢上左床..[暫時8張相]

收藏  |  訂閱
1.4k  238.7k

我最喜歡小肥豬啦

梗係想繼續睇你的故仔la!!不過手仔累咪休息吓囉。

我都好小入呢個區...但睇開都支持下~^^

又多左十幾頁..
支持呀!

milk 返到黎又去左睇電視啦

好波,請繼續, 十卜

引用:
原帖由 Thirstymik 於 2011-2-10 06:20 PM 發表 查看引用來源
多謝大家支持丫,冇諗過o係到開個post分享我既事大家都咁鍾意
答應左大家過4萬views加文加相,而家就俾你地啦

呢件事係同我1~2年前的ex一齊發生的
叫佢做mathew啦~~其實啊ray就係佢既frd
不過我識ray在先,再識 ...
當然想啦, 但你都沒有回復給我, 是否唔想交
我這個朋友呀.

引用:
原帖由 Thirstymik 於 2011-2-10 06:20 PM 發表 查看引用來源
多謝大家支持丫,冇諗過o係到開個post分享我既事大家都咁鍾意
答應左大家過4萬views加文加相,而家就俾你地啦

呢件事係同我1~2年前的ex一齊發生的
叫佢做mathew啦~~其實啊ray就係佢既frd
不過我識ray在先,再識 ...
嘩..又一個巴士experience...
講真真係頂唔順,如果唔係係studio,早就發左炮....:smile_35:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-10 12:40 PM 發表 查看引用來源

正:smile_47: :smile_47:
b姐, 記得我嗎, 真是看到你對大包
我就心思思了, 給我揸下得嗎.:smile_47:

引用:
原帖由 Thirstymik 於 2011-2-10 05:43 PM 發表 查看引用來源

關鬼事咩~~~:smile_35:
呢個名幾好聽~
牛奶妹, 可唔可以回復我一次呢,
咁支持你出post, 咁都得唔到
你的回復:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆