上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 31

收藏  |  訂閱
3.1k  65.7k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-11 10:08 AM 發表 查看引用來源
好野~終於有分加喇~我寫既賀年詞有三十分進脹~多謝龍版:smile_o09:
我都收到几十分

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-2-11 12:21 PM 發表 查看引用來源

大家好~http://www.hkicons.com/_770.gifhttp://www.hkicons.com/_770.gif
你好呀财爷

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-2-11 01:02 PM 發表 查看引用來源
全中
適當時候一定要斬

07年我13元買左碧桂園~諗住有個五星級既家~點知最後要訓街~因為冇止蝕:') :')

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-2-11 01:12 PM 發表 查看引用來源
食咩餸
跟日野知依:smile_44:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-2-11 01:14 PM 發表 查看引用來源
各位早上好,昨晚玩到四点几先返屋企,十点几食完饭去唱歌,十二点几应朋友邀请去他新开K场比下意见,山长水远由广州驾车去Ɔ ...
有矛同老相好去過夜呀

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-2-11 01:19 PM 發表 查看引用來源

我呢排都吾想个市了,见到都没胃口

有冇研究下我比你果隻1157呢~

今年我覺得有隻黑馬有機會跑出~就係思捷330:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-11 01:23 PM 發表 查看引用來源

07年我13元買左碧桂園~諗住有個五星級既家~點知最後要訓街~因為冇止蝕:') :')  
碧桂园我都有买,不过系住房,十几年人家升几倍,他就...,交通不方便升吾起

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-2-11 01:19 PM 發表 查看引用來源

我呢排都吾想个市了,见到都没胃口

如果仲有閒錢就繼續買~每跌一千點就掃一轉~股神warren buffett曾經講過~別人恐慌時你要貪婪~別人貪婪時你要恐慌了:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-2-11 01:20 PM 發表 查看引用來源

我都收到几十分

你都有寫嗎:smile_41:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-2-11 01:32 PM 發表 查看引用來源

碧桂园我都有买,不过系住房,十几年人家升几倍,他就...,交通不方便升吾起

咁即係升左幾多呀~你幾時買架:smile_14: 其實碧桂園賣既係中價樓~佢地既銷售手法係貨如輪轉~好快起好又好快賣走~實行密食當三番~我有個同事03買~依家都賺左好多喎:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆