上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.5k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-10 04:31 PM 發表 查看引用來源
講白啲。。
如果同你一齊之後仲窮過佢出黎做嘅你應該知道會點啦:smile_19:
E家已經係,佢冇做小姐幾個月,如果佢話要做返小姐既,我會即閃唔阻佢發達!因為我真係接受唔到!:')

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-10 16:38 發表 查看引用來源

E家已經係,佢冇做小姐幾個月,如果佢話要做返小姐既,我會即閃唔阻佢發達!因為我真係接受唔到!:')
咁你可以放心佢一定會走回頭路:smile_o12:

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-10 04:38 PM 發表 查看引用來源

你係邊到邊佢架:smile_41:

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-10 04:38 PM 發表 查看引用來源

企當初點解要做小姐既? 你有冇問企?

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-10 04:40 PM 發表 查看引用來源
咁你可以放心佢一定會走回頭路:smile_o12:
如果佢仲係咁lum, 我會同佢say GoodBye !:smile_15:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-1-10 04:00 PM 發表 查看引用來源
Hi, everybody.....no time no chat!:smile_o05:
好耐冇見:smile_38:

tony如果你係窮...冇儲蓄冇物業, 你千奇唔好沉到look爆卡同借財仔呀 :smile_38:

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-10 16:42 發表 查看引用來源

如果佢仲係咁lum, 我會同佢say GoodBye !:smile_15:
佢地黎廣東係搵金錢5係感情:smile_o05:
正正經經打工嗰班就5同:smile_o06:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-10 04:44 PM 發表 查看引用來源
佢地黎廣東係搵金錢5係感情:smile_o05:
正正經經打工嗰班就5同:smile_o06:
奶講野妓時變duck咁正常架 :smile_27:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-1-10 04:00 PM 發表 查看引用來源
Hi, everybody.....no time no chat!:smile_o05:
169 :smile_38:

仲有矛去水都

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆