上一頁下一頁
發新話題

Melo妹前傳: 無人島三人游 (Today 最終回update+新相!!!!)

收藏  |  訂閱
1.3k  356.8k

引用:
原帖由 kkmt 於 2011-1-11 08:22 PM 發表 查看引用來源

算啦... 太多ED人啦...
搞到冇晒心機... :')
一笑置之,不用太理會其他人:smile_40:

引用:
原帖由 kkmt 於 2011-1-11 07:46 PM 發表 查看引用來源

真係? 幾時去呀? 去幾耐呀? 幾多錢呀?!
凍死我啦香港......:')
月尾去... 去六日四夜, $40k兩個人... 住bungalow over water deluxe... 返黎update你有咩玩啦....

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-11 06:31 PM 發表 查看引用來源

你send埋pm比我,就係話melo妹偷相,而click你d link,全部係鬼妹,
你都好好心機,你唔比人地偷佢相然後copy去呢d網站架?
鬼妹都未必有melo咁正呀~~
我就試過比人連人帶相copy去第二個壇仲要話佢自己原創,
fine~ ...
咪就係囉,就算係有相似又點先?而家網絡世界咁發達,唔好一口咬定話係偷人相啦,分分鐘係人地偷0左擺相網
有時講少一次唔駛死0既

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-11 08:05 PM 發表 查看引用來源

事實黎wo,唔信人,唔鐘意,睇左可以唔留言,
留左言.都唔洗再pm人講依件事驚死人地唔知咁
佢可能得唔到kk妹0既芳心先..........

引用:
原帖由 kkmt 於 2011-1-11 08:22 PM 發表 查看引用來源

算啦... 太多ED人啦...
搞到冇晒心機... :')
對住佢呢類人渣,一認真你就輸了:smile_o11:

引用:
原帖由 cyswhk 於 2011-1-11 11:13 PM 發表 查看引用來源

月尾去... 去六日四夜, $40k兩個人... 住bungalow over water deluxe... 返黎update你有咩玩啦....

正喎師兄:smile_o12:
等你包膠:smile_15:

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2011-1-12 09:34 AM 發表 查看引用來源

我好想去呀......:smile_o06:

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2011-1-12 09:34 AM 發表 查看引用來源

個report可能係.... 日扑, 夜扑.... 4個字講完.... 哈哈~!

引用:
原帖由 kkmt 於 2011-1-12 10:08 AM 發表 查看引用來源

咁去啦.... 不過要幾個月前confirm.... 好full....
對住陽光海灘日做夜做..... 諗起都正....

引用:
原帖由 kkmt 於 2011-1-12 10:08 AM 發表 查看引用來源

me too:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆