上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第32回)祝心大人8月14日生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  29.1k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-13 02:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_o09: 我真係好愛你呢段...~~~笑到我面都累晒~
我有好多呢d 野架, 不過唔講起就醒唔起講

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-13 03:02 PM 發表 查看引用來源
妳教人真係好有耐性:smile_40:
你都欣賞呢~:smile_o05: QQ真係好有耐性..為左歌頌佢既耐性..你應該請佢食飯啦..多謝~:smile_o13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 03:00 PM 發表 查看引用來源

我怕sandy 如果又要轉色又要變大既話, 佢唔識搞
成日咁長,,慢慢搞囉 :smile_o01:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-13 03:02 PM 發表 查看引用來源
妳教人真係好有耐性:smile_40:
咁教得人既就緊係想教識人架喇嘛:smile_35:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-13 03:03 PM 發表 查看引用來源

你都欣賞呢~:smile_o05: QQ真係好有耐性..為左歌頌佢既耐性..你應該請佢食飯啦..多謝~:smile_o13:
入黎馬鞍山囉..無任歡迎:smile_40:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-13 03:03 PM 發表 查看引用來源

引用:

咁我為左多謝你叫心心講我食飯, 我決定同埋你一齊出去食, 叫心心請埋你

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 03:03 PM 發表 查看引用來源

所以令我欣賞囉..型爆:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 03:03 PM 發表 查看引用來源

搞咁耐,,係引用回覆打完,,未COPY去簽名囉 :smile_o16:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-13 03:04 PM 發表 查看引用來源
馬鞍山我識路架..我之前係個度返工:smile_o05: :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆