上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  32.6k

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-7-25 12:30 AM 發表 查看引用來源

一彎明月掛窗外
正是把臂入房時
擁抱甜蜜進夢鄉
花月佳期醉春宵....  祝蓉兒,曲公子好夢啦.....:smile_40:  

我很贊同,加 20 分 ~    ( 看右邊,按姆指一下 ) :smile_44:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-7-25 10:55 AM 發表 查看引用來源
蓉蓉豬豬,,,起身啦,,,我等緊你啦,,,:smile_o09:
恕我講真話,妳個嘴唇好大 ~ :smile_42:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-25 05:12 PM 發表 查看引用來源

情比鋼鐵,更勝萬金
乖........看圖 ~ :smile_34:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-25 05:13 PM 發表 查看引用來源

這貼我又看不到........:smile_30: :smile_30: :smile_30:
但為何不答 ~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-25 05:15 PM 發表 查看引用來源

相公呀,追求花姐的人,多如天上星,地上的車輛呀:smile_38: :smile_38:
可唔可以列舉一些人名~ :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-25 05:30 PM 發表 查看引用來源

撫琴一曲意幽幽
獨上西樓愁緩緩
盼望郎君情點點
莫讓伊人憂思思
相公.請看我作得如何呀
好係好,但好像帶一點愁意 ~

埋 o黎,讓相公鍚返................:smile_34:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-25 05:34 PM 發表 查看引用來源

香港地貴屋小,:smile_13: 這是無何奈何呀,我都慣了
可不可以將電腦或電視距離遠些?:smile_41:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-25 05:36 PM 發表 查看引用來源

我會的了,謝相公的關心
會..............................................................................會放在手袋中 ~ :smile_45: ( 接聽時還要摷) :smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-25 05:38 PM 發表 查看引用來源

我想是我認為好的,你話唔好
我要想下先:smile_13:
想成點?有沒有結果~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-25 05:50 PM 發表 查看引用來源

謝相公.我剛想弄的了.不過.我較不到正常型呀
「寬」與「高」唔係一定要打,可讓它自動設定。

或輸入 ----------->  *    便成,明不明?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆