上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 37)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.4k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-3 23:58 發表 查看引用來源

:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03: 我又不是你唯一既娛樂......\
妳係咪要走啦
我都去吹頭訓 好累呀:smile_o03:

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-7-4 12:00 AM 發表 查看引用來源

妳係咪要走啦
我都去吹頭訓 好累呀:smile_o03:
係呀..我要閃啦..好眼訓啦...你擇定個好日請我食白飯啦..
甘多位早抖啦再見

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-4 12:01 AM 發表 查看引用來源

係呀..我要閃啦..好眼訓啦...你擇定個好日請我食白飯啦..
甘多位早抖啦再見
早抖小妹:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-7-4 12:00 AM 發表 查看引用來源

知啦!:smile_o13::smile_o13:
知咩呀........我為左妳....比人扣左50分.......:smile_o03:

引用:
原帖由 鐵藍17 於 2009-7-4 12:00 AM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 藍藍大你好多啦咁就...你會唔會嫌我熟過頭架
我點會嫌你呀~~大家傾下計姐~~€

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-4 12:03 AM 發表 查看引用來源

知咩呀........我為左妳....比人扣左50分.......:smile_o03:
下.........唔係呀!......:smile_o06::smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-4 12:01 AM 發表 查看引用來源

甘多位早抖啦再見
BYEBYE~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-4 00:03 發表 查看引用來源

一早話左你架啦:smile_o16:
引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-4 00:01 發表 查看引用來源

甘多位早抖啦再見
小妹晚安:smile_o05: :smile_o09:

我走la~ 88大家~

我都幾鍾意你藍藍E個名~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆