上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲人仔等緊妳肯做我老婆仔

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-20 11:38 PM 發表 查看引用來源

又可以打消念頭:smile_30: 真心 Thank you!:smile_38: 如果唔係我會花時間搵料:smile_27:
真ga!!開2 hour就好熱要關機:smile_42:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-20 11:35 PM 發表 查看引用來源
冇:smile_38::smile_38:
好啦! 多謝妳陪我傾o左一陣....:smile_38:
Good night! 蚊女
(希望明天部機可以正常番:smile_13:, 我估係火牛唔穩定, 所以開機開得一半:smile_42

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-20 11:43 PM 發表 查看引用來源

好啦! 多謝妳陪我傾o左一陣....:smile_38:
Good night! 蚊女
(希望明天部機可以正常番:smile_13:, 我估係火牛唔穩定, 所以開機開得一半:smile_42
Good night!:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-20 11:42 PM 發表 查看引用來源
真ga!!開2 hour就好熱要關機:smile_42:
散熱問題:smile_14: 咁妳部 Notebook 呢:smile_41:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-20 11:44 PM 發表 查看引用來源
Good night!:smile_38::smile_38:
希望明晚上到網啦!:smile_13: 拜....:smile_o07:

今日搞o左一陣部腦, 又著到!:smile_40:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-2 01:07 AM 發表 查看引用來源
條件年齡因妳生, 真誠傾意由我報...
相牽情路因妳起, 段段思憶由我種...
百世情緣因妳定, 千載情路由我隨...
微言淺笑因妳茁, 甜夢美事由我寫...:smile_13:
(註: 條件、年齡唔緊要, 巧合、天意 ...
加油吧...:smile_o15:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-21 08:55 PM 發表 查看引用來源
今日搞o左一陣部腦, 又著到!:smile_40:
我耳仔痛:smile_o03:

訓先:smile_o07: 好攰

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-20 02:32 PM 發表 查看引用來源
我古係室內
你咁叻ge:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆