上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  35.2k

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-21 10:06 PM 發表 查看引用來源

今朝我都屎左條bb魚:') 婆婆佢果邊陲死左2條魚:')
唔好唔開心啦............

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-21 22:06 發表 查看引用來源

今朝我都屎左條bb魚:') 婆婆佢果邊陲死左2條魚:')
做咩死左既:smile_o04:
D BB真係好難養呢:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-21 22:13 發表 查看引用來源

咩都唔驚,有証據我先死,希望無事,我都唔想:smile_27: 佢地安排緊離開:smile_13:
冇事既~唔好諗咁多喇:smile_13:
不過諗返轉頭, 就算話你識佢都唔會有咩事喎~
識佢唔等於知佢既野嘛:smile_13:

引用:
原帖由 charalex 於 2009-7-21 10:14 PM 發表 查看引用來源
唔好唔開心啦............
一早死左條bb就知有事

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-21 10:20 PM 發表 查看引用來源

冇事既~唔好諗咁多喇:smile_13:
不過諗返轉頭, 就算話你識佢都唔會有咩事喎~
識佢唔等於知佢既野嘛:smile_13:
我一雙手,現在無左禁多人手, 都唔知點做隻,我做到想死,但都要幫手....:smile_o16:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-21 10:37 PM 發表 查看引用來源

一早死左條bb就知有事
唔好咁悲觀啦~~傻瓜..........

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-21 22:40 發表 查看引用來源

我一雙手,現在無左禁多人手, 都唔知點做隻,我做到想死,但都要幫手....:smile_o16:
只有盡量做啦~做唔晒我諗佢都唔會怪你既
另外搵人幫下手啦, 工夫係做唔晒既, 搵人幫下手會好d:smile_o06:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-21 09:36 PM 發表 查看引用來源

我冷氣都有怪聲:smile_o03:
快D搵人check check..

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-21 09:38 PM 發表 查看引用來源

對住d阿sir講大話:smile_44:
第日公司有事,就一齊屎,突然覺得自己唔知為咩:smile_39:
但我又唔可以爆公司d野,俾人查緊:smile_42: 無可夸何:smile_27:
下...
會唔會有事架....?

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-21 09:58 PM 發表 查看引用來源

有冇得救返呀:smile_o14:
無.....咩都無晒....
:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆