上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【145】

收藏  |  訂閱
1.5k  29.8k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-28 11:06 AM 發表
早晨阿珊..............你好
隔左成頁先叫人...你招呼真係週到喇!:smile_30:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-28 11:00 AM 發表 查看引用來源
最近我想搞既新意思系0吾見面:smile_o01: :smile_o01:
齋戒期三個月

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-28 11:01 AM 發表 查看引用來源

0吾返工吹0牙:smile_o01: :smile_34:
想唔返工做咩

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-28 11:05 AM 發表 查看引用來源
所以冇料就咪死頂!:smile_45:
係好耐無玩........................又唔做熱身運動

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-28 11:06 AM 發表 查看引用來源
過左節賣平啲架!
你估月餅呀.................裹蒸糭一年到晚都有架

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-28 11:08 AM 發表 查看引用來源
隔左成頁先叫人...你招呼真係週到喇!:smile_30:
係問題.............佢都走左

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-28 11:11 AM 發表
係好耐無玩........................又唔做熱身運動
即係冇料啦...咁基本既功夫都唔曉...:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-28 11:15 AM 發表 查看引用來源
即係冇料啦...咁基本既功夫都唔曉...:smile_38:
放低十幾年 就來跑步都唔識啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-28 11:13 AM 發表
你估月餅呀.................裹蒸糭一年到晚都有架
但係平時冇咁多人買嘛...梗要減價速銷啦!

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-28 11:14 AM 發表
係問題.............佢都走左
你都唔識留客既....:smile_38: 正一倒米壽星...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆