上一頁下一頁
發新話題

揾30-40歲左右嘅女女做朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  33.5k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 12:01 PM 發表 查看引用來源

我唔靚女架
我真係好肥架, o個隻黎架
唔係個個男人都只睇外表架
恭喜哂妳 ! 妳遇上左妳既幸福,
緣份既野, 有時係可遇不可求,
我梳起左架啦........yeah !! :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 02:10 PM 發表 查看引用來源

哈哈 ! 你有兩名仔仔呀, 幾多歲呢 ?

我都相信, 一定係妳(媽咪)靚女,

所以, 兩個仔仔先咁得意同靚仔呀 !! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
HM.....點講好呢, 我老公覺得我靚囉
咁一個肥字都攪到整體上唔靚啦:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 02:14 PM 發表 查看引用來源

恭喜哂妳 ! 妳遇上左妳既幸福,
緣份既野, 有時係可遇不可求,
我梳起左架啦........yeah !! :smile_34: :smile_34:
冇錯...緣份既野係可遇不可求, 但你唔駛刻意去避左佢喎, 唔駛梳起啦, 放返落黎先啦

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 02:25 PM 發表 查看引用來源

HM.....點講好呢, 我老公覺得我靚囉
咁一個肥字都攪到整體上唔靚啦:smile_30::smile_30:
生左小朋友之後, 係咪好難keep架 ??

我就覺得, 妳係幸福少奶奶, 靚到爆燈囉 !! :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 02:26 PM 發表 查看引用來源

冇錯...緣份既野係可遇不可求, 但你唔駛刻意去避左佢喎, 唔駛梳起啦, 放返落黎先啦
諗起一首歌 :
逃避你, 愛是遙又遠得很.....

我係用石膏粉梳起左架, 所以放唔返落黎....:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 02:32 PM 發表 查看引用來源

生左小朋友之後, 係咪好難keep架 ??

我就覺得, 妳係幸福少奶奶, 靚到爆燈囉 !! :smile_30: :smile_30:
一D 都唔難KEEP
一路都係KEEP 住咁FAT:smile_03: :smile_03:
好啦...好啦...o係你幻想中既我係靚女既話就keep 住啦, 我唔想再堅持磨滅對我既幻想

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 02:37 PM 發表 查看引用來源

諗起一首歌 :
逃避你, 愛是遙又遠得很.....

我係用石膏粉梳起左架, 所以放唔返落黎....:smile_45: :smile_45:
等我幫你"作"碎佢啦

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 02:54 PM 發表 查看引用來源

一D 都唔難KEEP
一路都係KEEP 住咁FAT:smile_03: :smile_03:
好啦...好啦...o係你幻想中既我係靚女既話就keep 住啦, 我唔想再堅持磨滅對我既幻想
你既工作忙, 又要照顧家庭咁多事務,

你真係叻啦 !! :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-26 02:55 PM 發表 查看引用來源

等我幫你"作"碎佢啦
謝謝妳啦 !!  原子彈都炸唔開架...哈哈 !:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-26 02:57 PM 發表 查看引用來源

你既工作忙, 又要照顧家庭咁多事務,

你真係叻啦 !! :smile_34: :smile_34:
我既工作唔忙架, 只係忙於吹水
家頭細務有工人幫手

不過我真係好叻叻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆