上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.4k

引用:
原帖由 overtine2411 於 2009-4-14 08:15 PM 發表 查看引用來源
最近jj 開始好"養", 唔知係咪發炎, 我自己無論我扯唔扯都係反唔到出黎的, 由細到大都係但一直無理佢, 但哩排開始好"養", 重有異味,
想問下係咪發炎? 點解廿幾年都無事而家先發?
同埋哩間診所好唔好架? 個web site ...
我都係網度搵到呢間野,都想問下有冇 ching 係度做過,如果貴多一半但係可以快 d 好返的話,我會揀做激光

我驚佢錯手射爆我條Jer...

笑左

不過割包皮jer,唔使laser下ma
引用:
原帖由 overtine2411 於 2009-4-15 12:10 PM 發表 查看引用來源
我驚佢錯手射爆我條Jer...

包皮過窄扑野係好麻煩架播,要就好多野,條女唔夠濕又入唔到,你包皮反勁左又痛...包皮過窄扑野真係好多問題...

割左個j頭會愈泥愈唔敏感,自然扑耐d啦,好合理...通常都係個d割左冇耐既先會有射早左既問題...
引用:
原帖由 comg 於 2009-4-12 10:49 PM 發表 查看引用來源
爬完呢度 d 文,都知自己係包皮過長,因為扯唔扯旗都唔可以露個頭出黎,而家諗緊去唔去割好!?:smile_41:
一直都可以同女友做愛既,試過幾次可能前戲唔夠,女友唔夠濕,唔用袋插入去果時反左3份1龜頭出黎,痛到唔 ...

有冇ching做過laser,or有好醫生介紹?

唔該
有冇人打到去黃景熹醫生個到呀? 我打去係fax 既聲喎
同埋佢手勢係咪幾好架?

仲有小弟打飛機時 好似唔太興奮
要磨張床先出野
係咪因為包皮過長呢?
唔該哂=D

引用:
原帖由 ppyppyppy 於 2009-4-16 11:11 AM 發表
唔該
有冇人打到去黃景熹醫生個到呀? 我打去係fax 既聲喎
同埋佢手勢係咪幾好架?

仲有小弟打飛機時 好似唔太興奮
要磨張床先出野
係咪因為包皮過長呢?
唔該哂=D
你所謂過長係點先
反唔到個頭?唔識反定係點?定係反起果陣click住左?

扯左旗之後反好痛, 應該係過長ga la
但係d人過長打飛機都會出到
我就要磨床先出到
係因為我問題定係包皮過長問題?

引用:
原帖由 ppyppyppy 於 2009-4-16 04:10 PM 發表 查看引用來源
扯左旗之後反好痛, 應該係過長ga la
但係d人過長打飛機都會出到
我就要磨床先出到
係因為我問題定係包皮過長問題?
我諗你無睇過我之前d文章啦
扯左先反就多數會痛, 你平時又有冇就咁反出黎?

我無睇呀/.\

我平時清潔先反咖
我扯左個頭都無露出黎
所以我的起左心肝去割包皮喇

你覺得我要磨先出野係咩原因呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆