上一頁下一頁
發新話題

31/8禮拜日沙灣曳曳俱樂部Noon K派對, 現接受新舊會員報名

收藏  |  訂閱
1.5k  21.1k

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-11 12:14 AM 發表
係咪短褲白恤衫有條領帶:smile_38:  
bingo:smile_34:

大衛對佢好過份呀:smile_41:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-8-11 12:15 AM 發表

bingo:smile_34:

大衛對佢好過份呀:smile_41:
你尋晚同佢同房冇問佢咩~~~:smile_44:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-11 12:18 AM 發表
你尋晚同佢同房冇問佢咩~~~:smile_44:  
無喎, 尋晚我都好唔得閒, 有咁多囡囡要招呼:smile_30:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-8-11 12:20 AM 發表

無喎, 尋晚我都好唔得閒, 有咁多囡囡要招呼:smile_30:
巴閉喇~~:smile_45: 咁遲先到~~如果唔係實踩你場~~~:smile_22:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-11 12:25 AM 發表
巴閉喇~~:smile_45: 咁遲先到~~如果唔係實踩你場~~~:smile_22:  
我地不嬲都係8點到主場, 係你早走左姐, 尋晚都見到12少

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-8-11 12:27 AM 發表

我地不嬲都係8點到主場, 係你早走左姐, 尋晚都見到12少
典會見到佢~~:smile_14: 佢同我地一齊去左沙咀喎~~:smile_41:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-11 12:30 AM 發表
典會見到佢~~:smile_14: 佢同我地一齊去左沙咀喎~~:smile_41:
可能我記錯左佢個名, 佢係上次費sir打電話比佢叫佢簽酒個位c兄:smile_13:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-8-11 12:32 AM 發表

可能我記錯左佢個名, 佢係上次費sir打電話比佢叫佢簽酒個位c兄:smile_13:
哦~~佢叫差差~~ 尋晚又搵彈膠波呀~~:smile_14: 我走時見到佢~~俾我攪住啜左幾野~~~

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-8-11 12:32 AM 發表

係咪渣埋遙控渣埋咪入黎嗰位師兄~
:smile_30:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-11 12:36 AM 發表
哦~~佢叫差差~~ 尋晚又搵彈膠波呀~~:smile_14: 我走時見到佢~~俾我攪住啜左幾野~~~  
係呀, 今次佢介紹上黎的囡囡無吹鐘, 又好玩:smile_34: , 佢好抵錫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆