上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-6-17 12:19 AM 發表
瞓了. . . . 睡前一推:smile_35:
早D訓,9兄,發過3P好夢!:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 12:23 AM 發表

早D訓,9兄,發過3P好夢!:smile_30:
sleep too , bye all
talk tomorrow at company

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 12:16 AM 發表

用繁體QQ都唔得?
我地QQ群有個美女坐陣,尊解答沉船問題!:smile_30:
唔知係咪cp團成太勁, 突然可以用喎, 可以pm我qq号嗎!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-17 12:26 AM 發表

唔知係咪cp團成太勁, 突然可以用喎, 可以pm我qq号嗎!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
有人有多個QQ , can give me ?

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-17 12:27 AM 發表

有人有多個QQ , can give me ?
好易申請!
qq.com.cn

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-17 12:00 AM 發表

所以我叫長空大俠pm d相比我囉,
各位師兄,我影相唔係好多

我帶相機影相概目的,係諗住攪下氣氛

所以,係咁意影左少少

我己傳給whwhfun,仲有邊個想要,pm我啦

你地邊個影左相,都講聲我知,我都想識番咁多位師兄

人太多,自己又無乜記性,(其實掛住玩)所以,睇番的相,下次再玩可以相認番

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-17 12:39 AM 發表

所以,係咁意影左少少

人太多,自己又無乜記性 ...
我都要相:smile_30:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-17 12:44 AM 發表

我都要相:smile_30:
我pm左你,你都貓番的相比我丫

過50頁喇 要開新架 :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-17 12:39 AM 發表

所以,係咁意影左少少

人太多,自己又無乜記性 ...
i need ah..
i re-open new account , can't pm u
i log other a/c pm u

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆