上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地...2008年1月第1回 (用Sever 1)

收藏  |  訂閱
1.2k  13.1k

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2008-1-28 23:58 發表
咁你都....唔應我:smile_22: :smile_22:
嗱嗱嗱~都話你地有D野架啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-1-29 12:01 AM 發表

睇你咁多分就知你周圍回人地貼啦:smile_30:仲唔係濫
暈暈, 我都係前版主時, 我成日回帖嘛:smile_13:

依家回少左好多喇:smile_13:

版主要答問題嘛:smile_13:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2008-1-28 23:46 發表
我無話我唔係新黎:smile_45:
係嘅係嘅:smile_40:OLD SEA FOOD:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-1-29 12:02 AM 發表

嗱嗱嗱~都話你地有D野架啦:smile_30: :smile_30:
因為佢成日都係度陪我吹水姐:smile_45:

龍哥哥, 你星期六得閒:smile_41:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2008-1-29 00:03 發表

暈暈, 我都係前版主時, 我成日回帖嘛:smile_13:

依家回少左好多喇:smile_13:

版主要答問題嘛:smile_13:
係啦~知道啦~:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-1-29 12:04 AM 發表

係嘅係嘅:smile_40:OLD SEA FOOD:smile_30:
好肉酸呀個名:smile_22: :smile_22:

九叔做野

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2008-1-29 00:05 發表
因為佢成日都係度陪我吹水姐:smile_45:
龍哥哥, 你星期六得閒:smile_41:
想約我去爆房呀我~~~~一D都唔濫架

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2008-1-29 00:06 發表
好肉酸呀個名:smile_22: :smile_22:
九叔做野
佢成日都有做野架啦:smile_30:

??走左:smile_41:吹下水唧:smile_40:嬲左:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-1-29 12:07 AM 發表

想約我去爆房呀我~~~~一D都唔濫架
原來龍哥哥今日未食藥,

算喇, 唔好怪佢!

我都係自己去拎相喇:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆