上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

大C,妙力有冇機會再贏幸運呀:cool:

引用:
原帖由 好L想贏錢 於 2017-5-12 11:00 PM 發表 查看引用來源
大C,妙力有冇機會再贏幸運呀:cool:
現時睇賠率就無機會. 因為上馬那條粉腸入左籍, 唔多唔少都會手鬆一啲, 上賽幸運梁已經搭左棚.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-12 11:04 PM 發表 查看引用來源

現時睇賠率就無機會. 因為上馬那條粉腸入左籍, 唔多唔少都會手鬆一啲, 上賽幸運梁已經搭左棚.
蝦王似唔似電車🐴

引用:
原帖由 好L想贏錢 於 2017-5-12 11:10 PM 發表 查看引用來源

蝦王似唔似電車🐴
希望似係. 不過好難講, 因係初出馬, 又唔敢睇得咁死, 又因係亞蔡馬.

明天可唔可以encore?咁hot:096:

引用:
原帖由 好L想贏錢 於 2017-5-12 11:47 PM 發表 查看引用來源
明天可唔可以encore?咁hot:096:
以55分能跑岀55.4時間必然係好馬, 弊在同場中自己友實在太多, 直接有矮仔容, 間接大董蔡, 想埋位自由方. 雖然馬主同老妖關係良好, 無話唔輸得.

今日好似係黑色星期六, 預計4及6場會爆冷. 係要事先聲明, 唔係事後孔明.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-13 07:51 AM 發表 查看引用來源
今日好似係黑色星期六, 預計4及6場會爆冷. 係要事先聲明, 唔係事後孔明.
好好!一穿上黑色旗袍祭佳龍!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-13 09:45 AM 發表 查看引用來源

丁左好過啦,去得咁盡,天收佢。依家扑街會當的馬係么,跑ㄧ年都話佢命太長。。

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-13 09:45 AM 發表 查看引用來源

馬佳龍曾幾何時係白頭佬老友. 又係柏亞寶老友.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆