上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-20 19:00 發表

怪不得啦﹐是回教徒嗎?:smile_38: :smile_38: :smile_38:
不是啦...無神論的<~~~我用普通話說的:smile_30: :smile_30: 就係佢教曉我不少普通話的...

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-8-20 17:09 發表

我又要  :smile_30: :smile_30: :smile_30:
收pm......

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-20 08:07 PM 發表

不是啦...無神論的<~~~我用普通話說的:smile_30: :smile_30: 就係佢教曉我不少普通話的...
唉﹐你比我好好多了﹐我在廣州時也認識一個新疆的﹐不過是回教徒﹐好似沒得搞﹐便沒有花時間了~~~~~~~~

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-20 20:34 發表

唉﹐你比我好好多了﹐我在廣州時也認識一個新疆的﹐不過是回教徒﹐好似沒得搞﹐便沒有花時間了~~~~~~~~
呢方面就唔清楚喇...見過有師兄出過PO食新疆妹架...好似唔俾異族通婚之麻...
黎緊星期六我問下女女先!!!

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-20 08:46 PM 發表

呢方面就唔清楚喇...見過有師兄出過PO食新疆妹架...好似唔俾異族通婚之麻...
黎緊星期六我問下女女先!!!
可以異族通婚﹐佢以前都有一個香港的男朋友﹐也跟佢去見過家長﹐後來不知道甚麼緣故才分開的。
需要問的是回教徒可不可以搞婚前性行為﹐如果唔得﹐以後都需要考慮下D外族

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-20 20:57 發表

可以異族通婚﹐佢以前都有一個香港的男朋友﹐也跟佢去見過家長﹐後來不知道甚麼緣故才分開的。
需要問的是回教徒可不可以搞婚前性行為﹐如果唔得﹐以後都需要考慮下D外族
如何得定唔得呀...有D唔明...唔得仲要諗!!??

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-20 09:08 PM 發表

如何得定唔得呀...有D唔明...唔得仲要諗!!??
如果回教徒是不可以搞婚前性行為以後都唔溝D外族嘛:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-20 21:14 發表

如果回教徒是不可以搞婚前性行為﹐以後都唔溝D外族嘛:smile_30: :smile_30:  
哦...收到...清楚..明白...了解...

都幾靚呀~~~~~~~~~~€:smile_38:

位位ching好~~~
小弟個list過成個月先有10個都5夠q女加:smile_45:
一半加完門5出聲:smile_27:
幾餘既你好我好完又已經5知講咩.:smile_39:
投降:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆