上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-15 05:38 PM 發表

女仔識搵仔笨得架啦:092:
你好似講得幾岩喎:092:

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-5-15 05:44 PM 發表

你好似講得幾岩喎:092:
女仔乜都唔洗識:092: 我話架
你不如搵左張相佢啦:092:

引用:
原帖由 terryhh 於 2008-5-15 05:43 PM 發表

奈梅亨主場威力唔弱
夾埋附加賽就19戰10W5D4L
但就開7大12細
攻力強如海倫芬、燕豪芬同Ajax最多都只係入1球
反而對弱旅因為要焗攻先多失
以奈梅亨咁多場附加賽既戰果
佢地應該坐和望贏
就算輸都唔會大 ...
唔緊要啦 邊樣都有人買 我就買咗呢場大喇 比信心自己先:097:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-15 05:49 PM 發表

呢張相幾好呀 :096:  我諗佢真人都差唔多 :071: :071: :071:  ( just joking ):097: :097: :097:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-15 05:49 PM 發表

個個都叫我換相, 大陳係咁, 你又係咁...
仲有其他兄弟都係咁....:043:

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-5-15 05:51 PM 發表

我話嘅 唔使換 我鐘意你..................................................呢張相:071: :071: :071:

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-5-15 05:51 PM 發表

睇到我好辛苦呀:026:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-15 05:53 PM 發表

我話嘅 唔使換 我鐘意你..................................................呢張相:071: :071: :071:
有d暗示:096:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-15 05:55 PM 發表

有d暗示:096:
冇暗示 擺到明就係鐘意佢...........................................張相:096: :096: :097: :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-15 05:53 PM 發表

識貨呀你:023: :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆