上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#30 - 單身日誌3 ( P1,10 )

收藏  |  訂閱
3.2k  29.5k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-17 04:09 PM 發表 查看引用來源

即係新、馬兩邊?
係啊.............其實好有走難FEEL :smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-17 04:19 PM 發表 查看引用來源

係啊.............其實好有走難FEEL :smile_43::smile_43:
趕趕趕

引用:
原帖由 mysen 於 2018-7-17 04:13 PM 發表 查看引用來源

那是柔佛。理我那很远
師兄住邊,你係工作?定學生呢?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-17 04:20 PM 發表 查看引用來源

趕趕趕
為左玩齊2個地方,係咁.......實不相瞞,我已經係........第4次了.因為我大女想去.
其實我悶到一個點.............但佢地又好ENJOY,所以...........走難都要去多次.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-17 04:08 PM 發表 查看引用來源

這些機會不是我的.HAHA..............
留返師妹妳試後報告.著後報告返外賣仔會否變狼人.
都要買咗先有得著架
屋企新嗰D都未著晒

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-17 04:20 PM 發表 查看引用來源

師兄住邊,你係工作?定學生呢?
槟城,工作

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-17 04:25 PM 發表 查看引用來源

為左玩齊2個地方,係咁.......實不相瞞,我已經係........第4次了.因為我大女想去.
其實我悶到一個點.............但佢地又好ENJOY,所以...........走難都要去多次. ...
你包車過JB嗎?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-17 04:26 PM 發表 查看引用來源

都要買咗先有得著架
屋企新嗰D都未著晒
HAHA,妳令我諗起,腳得一對,女仔會買10幾對鞋,究竟.......點著得晒.:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 mysen 於 2018-7-17 04:27 PM 發表 查看引用來源

槟城,工作
係唔係有咩好野都可以請教你,HAHA

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-17 04:27 PM 發表 查看引用來源

你包車過JB嗎?
問得好,開車去沖繩會諗,馬來西亞新加坡就唔會了.感覺...........好似有D亂.係我唔熟遮.所以去呢度我參加團.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆