上一頁下一頁
發新話題

我和老公的Happy Moments(#48, 308, 439, 651, 762, 1043, 1193,1317,1516)

收藏  |  訂閱
1.6k  45.6k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-29 10:24 PM 發表 查看引用來源

話男人偷得一次就有第二次,第三次...
話我一定係無能力自己生活,要靠老公先忍氣吞聲,仲要咁污糟都同佢搞....
咁無第一次有可能有,有又有可能再有,妳朋友既說話,其實同普通3姑6婆既分別唔大喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-30 12:13 AM 發表 查看引用來源

哈哈,現今好多陪小朋友既爸爸呢,咁麻煩記低,陪學校比賽,參加比賽,陪打籃球,游水,打功夫,踩單車,等等喎~哈哈
咁即係去到邊都會諗起你?😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-30 12:14 AM 發表 查看引用來源

咁無第一次有可能有,有又有可能再有,妳朋友既說話,其實同普通3姑6婆既分別唔大喎
係網上比人話啫
我身邊朋友反而都覺得我應該比機會佢

今朝同老公諗住食個快餐,點知細路唔爭氣阻住晒

下晏終於送晒細路出去玩,有個零鍾空檔,快快手返屋企大戰

沖完涼未上到床我已經追住要錫細佬,跪喺老公下面邊含邊望住佢,佢就㩒實我個頭前後抽插....

老公話今日要食鮑魚,我通常都怕醜唔太願意,但老公話我成個人都係屬於佢嘅,要我聽晒佢話,咁我唯有擘開腳由佢為所欲為....

最興奮係感覺到佢呼吸但又未掂到,當佢一掂到我時乜嘢羞恥感都忘記晒....最鍾意係用脷尖撩豆豆.....

當佢條脷伸入我陰道時,已經忍唔住話我想要....

衰人次次喺我好想比人插嗰陣就只喺係入口出面磨,要我求佢快D插我.....

男上插咗一輪,我落床趴喺床邊要佢從後插我....每一下都頂到好入,好似就嚟比佢撕開咁.......

佢推返我上床又再錫妹妹,之後佢抬起我一邊腳,雙手㩒實我,望住我好enjoy嘅樣...我妹妹用力箍實佢,唔比佢走....每一次佢都會等我高潮完先射....今日屋企無人,我叫得好大聲,希望樓上唔會聽到...

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-30 03:22 AM 發表 查看引用來源

沖完涼未上到床我已經追住要錫細佬,跪喺老公下面邊含邊望住佢,佢就㩒實我個頭前後抽插 ...
睇嚟你今日好high喎,即刻要轉張相嚟益下大家:smile_47:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-30 02:28 AM 發表 查看引用來源

係網上比人話啫
總之來說是非者,便是是非人,旁觀者就唔好阿支阿佐啦。

引用:
原帖由 nick歷 於 2018-4-30 04:18 AM 發表 查看引用來源

睇嚟你今日好high喎,即刻要轉張相嚟益下大家:smile_47:
你反應都好快喎😁
仲諗住靜雞雞無人發覺.....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-30 02:26 AM 發表 查看引用來源

咁即係去到邊都會諗起你?😅
HAHA,咁又唔使,當妳小朋友大左,妳老公就要陪佢呢度去果度玩架喇,就會明我家陣個角色.:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-30 02:28 AM 發表 查看引用來源

係網上比人話啫
HAHA,網上既食花生遮.
其實真係著緊對方,呢樣先係最緊要.
嘩,原來師妹妳為人都幾好相與架喎........

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-30 03:22 AM 發表 查看引用來源

沖完涼未上到床我已經追住要錫細佬,跪喺老公下面邊含邊望住佢,佢就㩒實我個頭前後抽插 ...
妳地真係好得,HAHA.....兩個都咁放,又enjoy sex.
好奇一問,師妹其實妳既技巧,都係以前對手身上學返黎,定睇片既呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆