上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  280.0k

Kitty呢兩日點啊?
有心事?

係咪要做下運動先訓得好 

尋晚,係約定好跟朋友仔一起做gym的日子。。
去到健身室,朋友仔已經急不及待甘攬住我。。
話無見甘內好掛住我。。
我無推開佢,我由得佢攬住我。。

做完gym之後,我地去食左啲野。。
然後我話我想去飲酒,
雖然聽日要返工,但我都無揸車仔出來。
想朋友仔陪我。。
佢無say no。。我地上左鄰近一間k房。。
2個人係度唱k係度飲酒。。
由有講有笑不停嗌咪唱歌。。
到我挨住佢,聽佢唱歌。。
6罐啤酒,我飲左4罐。。再嗌多6罐來。。。
我未醉,不過我已經挨住左佢。。
佢無問我發生咩事。。佢由得我飲,由得我挨住。。

我:點解你吾問我發生咩事既?
佢:你想講就會講嫁啦。我陪住你直到你想講
我:甘點解你吾問返之前你問我既問題答案既??
佢:追問你咪只會覺得我煩。。你係真係鐘意我既你會答嫁啦~
我:你真係好了解我。。好似我心入面條蟲打。
佢:原來我只係得蟲甘小既地位嫁乍。。

佢:你煩緊點樣拒絕我??
我:。。。
佢:如果真係吾想我同你係埋一齊既,直接講就ok嫁啦啵。我地仍然會係一對好兄弟好姊妹。。
我:我真係吾知道我自己想點。。。習慣一個人習慣孤獨,但又怕只得自己一個人。。
佢:我知,所以你耐吾耐就會搵朋友出來一齊玩就係甘既意思,我明咼,識你甘多年,我真係知道你咼。。孤獨又神秘既天蠍座。。

我:你就快生日,想要咩禮物??
佢:咩都得?你買比我送比我??
我:嗯。。我買得起既應該都ok既。。
佢:嗯…我生日個日你肯吾肯陪我??
我:哦…好呀~我陪你呀~
佢:嗱,我當你應承左嫁啦~我生日個日你要放假嫁。。
我:好。。我請假。。但你都無講你想我買啲咩?只係話要我陪你
佢:我咪講左囉~
我:邊有講,只係話要我陪你之嘛。。
佢:咪就係囉…我講左啦~我想要你陪我過生日。。我想要既生日禮物就係你。。
我::smile_35: :smile_35:

唱完k。半夜3點度。我地一齊去搭的士,佢送我返屋企先。。
佢:嗱。。吾好諗甘多,真係覺得吾ok既就拒絕我就ok啦。。吾好係度煩來煩去。。
我:嗯…知道啦~你都返去早啲訓啦~
佢:臨走前,我可吾可以攬多你一下呀?
朋友仔輕輕攬住我。。
我地係樓下大門前足足攬住左5分鐘。。
朋友仔最後錫左我面豬一啖先放開我。。
佢就走啦,我就返上屋企。。

sorry呀。甘多位師兄。。
呢幾日呢排都真係少左上來。
一啲師兄既留言我都無覆度。。
因為最近呢排都餓緊,又無啲咩可以更新比師兄J咼。。
好啦~今日就打返小小事件比大家睇下啦。。。

呢份生日禮物人人都想要
引用:
原帖由 akitty 於 18/1/2018 03:55 PM 發表 查看引用來源
話無見甘內好掛住我。。

然後我話我想去飲 ...

引用:
原帖由 akitty 於 18/1/2018 15:57 發表 查看引用來源
最緊要你冇事就得
幾驚你有咩事

引用:
原帖由 akitty 於 18/1/2018 15:55 發表 查看引用來源
話無見甘內好掛住我。。

然後我話我想去飲 ...
有預感朋友仔生日嗰日會有啲事發生...🤔🤔

引用:
原帖由 akitty 於 2018-1-18 03:57 PM 發表 查看引用來源
以為你會就甘消失於風雨中咋😓😓😓,一排唔見你出現,我都掛住你😊😊

一天你在,我都會支持你
引用:
原帖由 akitty 於 2018-1-18 15:57 發表 查看引用來源

多謝師兄們的支持。。

但正如中涼兄所講,就算有一日我無再上來,
都吾使甘擔心我既。。
我知道你地係想關心我多過想J我既

我真係吾知道生日個日會發生啲咩事咼。。
我又吾係生日禮物

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆