上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  86.2k

新呢個陸久越南妹 我試過 066 様就麻麻

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-11-18 11:22 AM 發表 查看引用來源
越南#69 10月18號上班,SS兄11月3號出報告。所以我覺得係說越南#69。真的是好心就變成多事。哈哈哈! EX 69 和65係9月3號上晚班。返左半個月就無做。EX65我仲有聯絡係廣州做按摩。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-18 11:34 AM 發表 查看引用來源

越南#69 10月18號上班,SS兄11月3號出報告。所以我覺得係說越南#69。真的是好心就變成多事。哈哈哈! EX 69 和65係9月3號上晚班。返左半個月就無做。EX65我仲有聯絡係廣州做按摩。
鎖呢 鎖呢 唔巧意思。我都係搭咀啫 不要見怪。哈哈

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-17 02:10 PM 發表 查看引用來源
試左#56,樣普通,有點土味,講唔咸唔淡ge廣東話,冇乜波,態度係好ge,但技術一般,指數666,冇除底,可格底指插,摷到咁上下,見佢濕晒,問可唔可以奶西,佢聽錯我想同佢扑野,事後問返先知我想奶西,佢話佢條仔都冇奶過佢,唔比客 ...
孖八,第一次064,第二次062.....放棄!

請問82指數如何

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-18 10:11 AM 發表 查看引用來源

老師好慘,係2樓無客,就上7樓,但7樓都無客。佢應該好感激你約鐘。
我可以再約架

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-18 06:30 PM 發表 查看引用來源
請問82指數如何
我唔會去天水晚班,暫時無相認。我約她已經2-3個月。她係向西碧水長期晚班。我就要佢下午5點幾回來加班。指數就363。佢肯回來加班當然服務態度良好。足90分鐘。

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-11-18 11:22 AM 發表 查看引用來源
師兄,足唔足鐘?同技術如何?

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-11-18 06:21 PM 發表 查看引用來源

孖八,第一次064,第二次062.....放棄!
但係佢好红,点解呢?

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-18 10:24 PM 發表 查看引用來源

但係佢好红,点解呢?
佢會綁定某d客的,特別有經濟基礎的
同你綁定比你高指女一樣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆