上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.3k

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-16 09:13 AM 發表 查看引用來源

早晨......男男女女都一樣.....最想有人關心愛錫自己

不過男既控制能力低好多啫!
男人想個女仔崇拜佢,覺得佢好叻好勁

各位午安!

師姐冷靜左幾日 唔知最近點呢

係啦  C姐最近點呢

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-17 01:53 PM 發表 查看引用來源
師姐冷靜左幾日 唔知最近點呢

希望佢開開心心, 吾好咁多煩憂啦

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-15 12:29 PM 發表 查看引用來源

咁係呢到樓主同我都同你一樣。。。。。

出街食飯。。。。真係吾係咁容易。。。。太多心理關口。。。。
同意靚媽同hellboy, 出街食飯男女都係要過心理關口,食完又會不安,但又好回味想再食架!

我未有回味嘅感覺呀 都未試過 :smile_o08:
引用:
原帖由 mufans 於 2015-11-17 02:47 PM 發表 查看引用來源

同意靚媽同hellboy, 出街食飯男女都係要過心理關口,食完又會不安,但又好回味想再食架!

引用:
原帖由 mufans 於 2015-11-17 02:47 PM 發表 查看引用來源

第一次會不安…第二次會回味…第n次已經無咩特別感覺

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2015-11-15 01:59 PM 發表 查看引用來源

大家都一樣, give me ten la, haha~

女性好講感覺架嘛, 點同男人咁, 無感情都可以照上床...

同埋出街食飯, 又唔知啲野乾唔乾淨, 哈哈~

男人係可以無感情照上床,但要滿足都係要有感情呢!

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-15 05:22 PM 發表 查看引用來源
大家都當大家後備。。。。代表大家都無心。。。

太用心嗎?又怕影響原本個家庭。。。。

不用心嗎?倒不如不要

用心嗎?又怕遇上玩家

實在太多憂慮

如果屋企果個吾係咁。。。。真係吾想搞到自己7上8落 ...
好同意呀!但而家餓得好辛苦呢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆