上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
1.5k  153.4k

既然大家繼續,我都報告!岩岩食飯時間去左搵新記阿平!
都係個的野,不過呢次加多樣,大車左!

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-28 10:31 AM 發表 查看引用來源

咁你即係樂意俾佢污辱!

:smile_30: 各取所需啦

引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-8-28 02:32 PM 發表 查看引用來源

有無師兄搵過佢?
食晏.....上下都食甘飽?? :smile_30:

"新記" 末試過, 下次試食

引用:
原帖由 lonly9394 於 28-8-2013 14:32 發表 查看引用來源

有無師兄搵過佢?
最後個句無需要打,呢個帖好小發問
事實上係好多師兄搵過,未黎新記前已經搵緊,而且新記已經係第二次回巢 (如果無記錯)

新記呀平曾經係我老相好。

每次經過新記, 總覺得相頭食唔落,
可能我奄尖掛:smile_53:

前段時間, 終於搵左佳人, 佢個人都幾好傾既, 其他都係一樣啦

引用:
原帖由 n73n95 於 2013-8-28 05:08 PM 發表 查看引用來源
每次經過新記, 總覺得相頭食唔落,
可能我奄尖掛:smile_53:
佢都話個度的生意愈來愈差la,:smile_39: :smile_39:

回覆 1048# 的帖子

而家咪要靠黑絲囉:smile_47: ,好多個着,全部企係門口引客,不過如果白絲重正啦,可惜冇:smile_39: ,吾係實引到我:smile_47:

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-28 05:48 PM 發表 查看引用來源
而家咪要靠黑絲囉:smile_47: ,好多個着,全部企係門口引客,不過如果白絲重正啦,可惜冇:smile_39: ,吾係實引到我:smile_47:
仲有聽講老闆娘都管得好嚴!不過可能是寬己!哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆